Rx570’le neyi hangi ayarda açıyorsun da üzmüyor? Tutup 1080p low ayarlarda oyun oynadıktan sonra hiç oynamam daha iyiŞuan rx570 sistemler bile üzmüyorsa bunlar bi 5 6 sene daha üzmez
O senin tercihin. Burda 720p low ayarlara şükredenlerde var.Rx570’le neyi hangi ayarda açıyorsun da üzmüyor? Tutup 1080p low ayarlarda oyun oynadıktan sonra hiç oynamam daha iyi
Saf güç olarak bu daha iyiMerhaba
Görseldeki sipariş ettiğim sistem mi
Yoksa hocanın ki mi öneriniz ne olur
Alıntıyı görüntüle
13 e nasıl satmayı planlıyorsun 14 e satılan kasayı?13 ten aşşağı gitmez , insanlar al sata değil kullanmaya alıyo zaten sorun yok
Her şey alıcı bulmayla ve ahlakın ile alakalı bu kasayı 14 e satıldığını bilmeyen alıcı bulup 15 e bile satman mümkün 17 ye satılan çok site var benzer sistem...13 e nasıl satmayı planlıyorsun 14 e satılan kasayı?
Yeni rx6700xt daha mı iyi diyorsun hocamO senin tercihin. Burda 720p low ayarlara şükredenlerde var.
Saf güç olarak bu daha iyi
6700xt oyun performansında daha iyi ama güç olarak kalite olarak bu sistem daha iyi demiş arkadaşımız ve haklıdaYeni rx6700xt daha mı iyi diyorsun hocam
mağazadan alabilirsinAGA SİSTEM TÜKENMİŞ Mİ ?
Ara ara yenile iptal edenlerden düşüyor. Az önce 3600MHzlik ram ile sipariş ettim.AGA SİSTEM TÜKENMİŞ Mİ ?
STOKTAKİ MAĞAZALAR BUTONUNA TIKLIYORUM AMA TIKLANMIYOR. SIZ BI BAKAR MISINIZ ?mağazadan alabilirsin
OKEY SAGOLUN. PEKI O FİYATA DEĞER MI SIZCE HERKEN COK IYI DEMISTEAra ara yenile iptal edenlerden düşüyor. Az önce 3600MHzlik ram ile sipariş ettim.