Neler Yeni

PCH Medal X5 çıkmışken DA Sistemleri nerde dostlarr

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aga sen ne anlatıyorsun ya.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Al satçıların böyle karşılaştırma yapması normal ve hoş değil.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Bomboş bir muhabbet
küfür yiyorum diye sistem çıkarmamanda "BENCE" boş, sen bu piyasanın en eskisisin bu tarz boş yorum yapan gereksiz insanları umursamaman gerek sana destek olan veya senin sistemlerinle yüzü gülmüş/gülecek birçok insan mağdur oluyor. tabi kimse zorlayamaz ister yaparsın ister yapmazsın ama sırf küfür eden boş çarlar var diye yapmaman "BENCE" saçma.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
küfür yiyorum diye sistem çıkarmamanda "BENCE" boş, sen bu piyasanın en eskisisin bu tarz boş yorum yapan gereksiz insanları umursamaman gerek sana destek olan veya senin sistemlerinle yüzü gülmüş/gülecek birçok insan mağdur oluyor. tabi kimse zorlayamaz ister yaparsın ister yapmazsın ama sırf küfür eden boş çarlar var diye yapmaman "BENCE" saçma.
Dostum benim bir rakibim yok. Ben kendimle yarışırım aksi beni yavaşlatır. Kimin ne iş yaptığı beni bağlamaz bundan ötürü de gaza gelmem aksini hakaret sayarım. Mutlu olduğum şekilde yayın yapıyorum yapmaya devam edeceğim Allah'ın izni ile.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
Dostum benim bir rakibim yok. Ben kendimle yarışırım aksi beni yavaşlatır. Kimin ne iş yaptığı beni bağlamaz bundan ötürü de gaza gelmem aksini hakaret sayarım. Mutlu olduğum şekilde yayın yapıyorum yapmaya devam edeceğim Allah'ın izni ile.
<3 şeklini yesinler :D

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
evet bu konu nezlinde konuşursak arkadaş karşılaştırmış, çok karşılaştırmak isteyen DA'nın çıkardığı eski sistemlere bakması yeterli. kesinlikle piyasanın kralı donanım arşividir hala diyebiliyorum ama 2 ay hiç ses soluk çıkmayınca insan haliyle eleştirme ihtiyacı duyuyor. sonuçta bu herhangi bir x kişisi değil donanım arşivi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Abi yani kendin imzalı sistem çıkartmayı bıraktın mı? Yoksa ara mı verdin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi yani kendin imzalı sistem çıkartmayı bıraktın mı? Yoksa ara mı verdin?
Cevap verirsen sevinirim🥲

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Adamın rakibi sayarsak zaten arasında 500k 600k abone farkı var

Top Bottom