Neler Yeni

PChocası tarzı başka hazır sistem var mı şu an?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
freakazoid
Arkadaşlar pchocası sistemi hemen bitti böyle şeyler nasıl ve nereden takip ediliyor? Şu an hazır sistem var mı böyle avantajlı diyebileceğimiz?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Rüveyda Akın
Nerden takip ediliyor? Her yerden. YouTube bildirimleri açıyorsun, Instagram bildirimleri açıyorsun, Sıcak Fırsatlar kısmını sürekli yeniliyorsun... Şu an yok ve muhtemelen daha da olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
freakazoid
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerden takip ediliyor? Her yerden. YouTube bildirimleri açıyorsun, Instagram bildirimleri açıyorsun, Sıcak Fırsatlar kısmını sürekli yeniliyorsun... Şu an yok ve muhtemelen daha da olmaz.
O zaman kendi ddr4 sistemime ekran kartı takviyesi yapayım mı hocam yoksa hazır sistem bekleyeyim mi?

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
atlas
Kapkan 7a var şuan sistem olarak gamegarajda ama baya baya fiyatı iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda
Sen ne yaptın aldın mı sistem?

En son arıyodun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
freakazoid
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen ne yaptın aldın mı sistem?

En son arıyodun
Hayır pchocası sistemi ben sisteme bile bakamadan gitti stoklar bitti. şimdi gaming gecesinden ekran kartı bakıyorum ancak öyle çok bir fark yok gibi. MSI ventus rtx 4060 var 12k ya.
Sistem kaçırdığım için 4060 almayı düşünüyorum kendi sistemime takacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda
Hayır pchocası sistemi ben sisteme bile bakamadan gitti stoklar bitti. şimdi gaming gecesinden ekran kartı bakıyorum ancak öyle çok bir fark yok gibi. MSI ventus rtx 4060 var 12k ya.
Sistem kaçırdığım için 4060 almayı düşünüyorum kendi sistemime takacağım.
4060 alma, alacaksan 4060 ti al.

Top Bottom