furkankose230
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Anakartımın chipseti güncel ama hala yanlarında ünlem var nasıl çözebilirim. Bilgisayar açılırken asus yazısından sonra anlık beyazlık gelip gidiyo bunlarla alakası varmıdır?
www.technopat.net
neyin donanım kimliğini paylaşayım. sistemim asush410m-k i310100 gtx1050tiDonanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz.www.technopat.net
Sistemini söyle ve donanım kimliği paylaş.
PCI\VEN_8086&DEV_A3A1&SUBSYS_86941043&REV_00PCI denetleyicisi ve SM Bus Denetleyicisinin işte.
ben anakartın kendi sitesinden chipset kurdum zaten onu sileyim mi bu nasıl kuruluyorBunu kurmayı dener misiniz? Anakartın yazılımı var mı?
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
Bir şey yapma. Download Now deyip çalıştır.ben anakartın kendi sitesinden chipset kurdum zaten onu sileyim mi bu nasıl kuruluyor
güncel diyoBir şey yapma. Download Now deyip çalıştır.
hayır kablo ile modemden baglanıyorumWirelees adaptör var mı PC'de?
kurdum düzeldi teşekkürler. Bende zaten chipset yüklüydü bunuda kurdum bu chipset değil demi sorun olmaz yani ikiside yüklüChipset INF Utility kur.
Reis kurdum bende chipsette kuruluydu bi sıkıntı olmaz demi ikisiChipset INF Utility kur.