Neler Yeni

pci e 3.0 anakart 4.0 ekran kartı ile çalışır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Eciyas
pci e 3.0 anakartım var buna 4.0 olan bir ekran kartı takarsam lol apex legends forza horizon 5 cod cold war gibi oyunlarda performans farkı veya dar boğaz gibi bir şeyler karşılaşır mıyım??

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
4.0 yerine 3.0 performansı alırsın sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Eciyas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam da ne gibi farkı oluyor oyunda fps veya drop girmesi ne gibi şeyler sağlıyor avantaj dezavantaj 4.0 yerine 3.0 vereceğini ben de biliyorum zaten ne gibi sonuç alırım bunun sonunda onu sordum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
tamam da ne gibi farkı oluyor oyunda fps veya drop girmesi ne gibi şeyler sağlıyor avantaj dezavantaj 4.0 yerine 3.0 vereceğini ben de biliyorum zaten ne gibi sonuç alırım bunun sonunda onu sordum
genel olarak performansa yansıyor işte fps vs.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
tam olarak 3.0 performansı alamayabilirsin, alamayabilirsin diyorum çünkü bazı kartlar x4 x8 x16 veri yollarında çalışabiliyor mesela pci4.0 x8 yolunu kullanan bir kart aynı performansı vermesi için pci.3.0 x16 yolunu kullanması gerekir ama kart x8 de takılı kaldığı için o performans veremez buda yaklaşık %10 %15 lik bir performans kaybı ortaya çıkarır.
Örn kart: rx6500xt
Mesaj otomatik birleştirildi:

donma drop vb olmaz arkadaşın da dediği gibi fps kaybı olur sadece

Son düzenleme:
Top Bottom