Neler Yeni

Çözüldü✓ Pcie 4.0 Ekran Kartına Pcie 3.0 Slota Takma

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhabalar ekran kartımı kasama dik koyacağım ve bir uzatıcı aldım ve bu Pcie 3.0 bir sorun oluşurum performans kaybı olur mu ve verdiğim linkteki ürün sizce kaliteli güzel mi ?

EZDIY-FAB PCIE 3.0 16 x Extreme High Speed Riser kabel PCI Express Port GPU expansionskort högervinkel kontakt-20 cm https://www.amazon.se/dp/B08S75V1Y6?ref_=cm_sw_r_apin_dp_5R3XRB5XG8Y39TPKN0DJ

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Evet bu konuyu bende tecrübe eden birinden öğrenmek istiyorum kayıp olmaz diyorlar ama önemli olan tecrübe.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bu konuyu bende tecrübe eden birinden öğrenmek istiyorum kayıp olmaz diyorlar ama önemli olan tecrübe.
Evet net bir cevap bulamadım bir kısım yakma diyor bir kısım düşünmeden yap diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Muhammed Saki Çelikten
Teknik olarak PCI 3.0 veri iletim hızı ile iletilir kartın tam performansını alamazsın. Ama çok bir kayıp olmaz diyorlar

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Teknik olarak PCI 3.0 veri iletim hızı ile iletilir kartın tam performansını alamazsın. Ama çok bir kayıp olmaz diyorlar
Kartın tam performansını aşamayacağımı biliyorum fakat ne kadar kayıp olur.

Zechion

80+ Silver
Merhabalar ekran kartımı kasama dik koyacağım ve bir uzatıcı aldım ve bu Pcie 3.0 bir sorun oluşurum performans kaybı olur mu ve verdiğim linkteki ürün sizce kaliteli güzel mi ?

EZDIY-FAB PCIE 3.0 16 x Extreme High Speed Riser kabel PCI Express Port GPU expansionskort högervinkel kontakt-20 cm https://www.amazon.se/dp/B08S75V1Y6?ref_=cm_sw_r_apin_dp_5R3XRB5XG8Y39TPKN0DJ
En fazla 3-6 fps arası fark var. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
4.0 pcie ile takmayı düşünmediniz mi?
Hocam 1k dan başlıyor benim olduğum ülkede kaliteli kablolar sence bütçem yetseydi konu açarmıydım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

En fazla 3-6 fps arası fark var. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
Hocam birde konuda bahsettiğim kablo nasıl sizce güvenilir kaliteli bir şey mi ?

Zechion

80+ Silver
Hocam 1k dan başlıyor benim olduğum ülkede kaliteli kablolar sence bütçem yetseydi konu açarmıydım?

Hocam birde konuda bahsettiğim kablo nasıl sizce güvenilir kaliteli bir şey mi ?
Kablo hakkında bir bilgim yok. Yorumlardan bir kaçını okudum %88 (4 ve 5 yıldız) olarak olumlu yorum gelmiş.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Kablo hakkında bir bilgim yok. Yorumlardan bir kaçını okudum %88 (4 ve 5 yıldız) olarak olumlu yorum gelmiş.
Tamamdır bira daha araştıracağım o zaman çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için iyi akşamlar.

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul

Ben ne biliyim senin hangi ülkede olduğunu burda aradaki fark %20-%30

Top Bottom