Neler Yeni

PCİe x1 Slotuna Normal Kart Takma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sercan
Bütçe
60
https://www.trendyol.com/platoon/ri...xndces909Cluw8Y3NaFfRSF2LXl0D11MaAhuYEALw_wcB

Bu döüştürücü ile bu anakarta normal kart takılabilir mi ?

1615550903189.png

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
Platoon. Pek güvenemedim. Miningciler bu tiptekilerle yapıyor.

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Alfais o kadar kötü değil de Platoon çok kötü bir marka bana göre.

Platoon fan kontrolcü aldım geçenlerde, dedim bunda ne tür bir sıkıntı çıkabilir ki? Tamam Platoon ama sonuçta hepsi aynı Çin fabrikasında damgalanmıyor mu? Taktığım günün akşamı arkasındaki yapışkan bant kasada kaldı, kontrolcü sallanıyor altında. İade etmek için 13. gün olmasını bekledim, sonra iade edip Alfais olanı aldım. Çok daha kalın bir yapışkan tabaka vardı ve paketten yedek bir yapışkan bile çıktı. Platoon'u 13 gün sömürüp alıcı ödemeli olarak iade etmek biraz rahatlattı fakat çok dandik bir firma olduğunu değiştirmedi.

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
Platoon fan kontrolcü aldım geçenlerde, dedim bunda ne tür bir sıkıntı çıkabilir ki? Tamam Platoon ama sonuçta hepsi aynı Çin fabrikasında damgalanmıyor mu? Taktığım günün akşamı arkasındaki yapışkan bant kasada kaldı, kontrolcü sallanıyor altında. İade etmek için 13. gün olmasını bekledim, sonra iade edip Alfais olanı aldım. Çok daha kalın bir yapışkan tabaka vardı ve paketten yedek bir yapışkan bile çıktı. Platoon'u 13 gün sömürüp alıcı ödemeli olarak iade etmek biraz rahatlattı fakat çok dandik bir firma olduğunu değiştirmedi.
Alfais ben de kullanıyorum 4337 modelini. Gerçekten başarılı. 61 TL'ye 10 tane fan portu ile geliyor. Üstüne PWM de var.

Top Bottom