Neler Yeni

Pcmi nasıl toplayabilirim

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
arkadaşlar merhaba pc parçalarımı seçtim ve alacağım ( işlemcimi vatandan aldım) fakat diğer parçalarımı vatandan almak istediğimde tahmin ettiğimin cok üstünde bir bütçe çıkıyor vatandaki abiye sorduğumda bütün parçaları bizden alman lazım dedi yani vatanın topma durumu yok para karşılığı bile yapmıyolarmış. izmire taşındığım için izmirde tanıdığım güvenebileceğim bir pc ci yok e yalnız da birisiyim hiç bilen bir arkadaşımda yok izmirde itopya varmış orada muhtemelen vatanın dediğini der kaldıki işlemci kendi stoklarında falan da yok lanet olsun dedim ben toplayayım ama youtubede benmi yanlış aratıyorum bilmiyorum bür türlü güzel video bulamadım psu nun kablolarını anakartın neresine hangi kablo gelecek bilmiyorum. bu konu hakkında bana kaynak verebilirmisiniz işlemcim r9800 3d anakartım Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 S+V+GL Micro ATX Anakart iyi çalışmalar dilerim
ha bu arada bu anakartı pek sevemedim işlemcimi besleyebilir mi? bilemiyorum markada biostar asus masusta değil bunun fiyatlarına yakın başka bir kart almalımıyım?
itopya işi hakkında bir bilgisi olan arkadaş varmıdır aramızda ?

eunusymre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus Emre

Bu iki videoyu izleyerek başlayabilirsin, bunun haricinde İngilizcen iyiyse kesinlikle İngilizce kaynaklara bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca kesinlikle "ilk kez bilgisayar toplayacakların dikkat etmesi gerekenler" şeklinde arama yapıp dikkat etmen gereken bölümleri öğrenebilirsin. Bilgisayar toplamak zor bir iş değil, azıcık bu işlere elin yatkınsa detaylı araştırma yapıp kendin toplayabilirsin.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu iki videoyu izleyerek başlayabilirsin, bunun haricinde İngilizcen iyiyse kesinlikle İngilizce kaynaklara bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca kesinlikle "ilk kez bilgisayar toplayacakların dikkat etmesi gerekenler" şeklinde arama yapıp dikkat etmen gereken bölümleri öğrenebilirsin. Bilgisayar toplamak zor bir iş değil, azıcık bu işlere elin yatkınsa detaylı araştırma yapıp kendin toplayabilirsin.
eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,488
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom