Neler Yeni

Pcr testim negatif çıktı ama bütün belirtiler var

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bedirhan
Demekki üşütmüşsün vs bir kaç hastalık beraber olmuştur eğer ikna olmammışsan 2.kez test olmanı öneririm

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Yanlış Bilgilendirme
Kardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar

(Şimdi tüm forum gelip bana ********** diyecek kudurun araştırmadan aşı yapmaya devam edin)

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse
Normal grip olmuşsun o zaman her hastalik korona degil

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar

(Şimdi tüm forum gelip bana ********** diyecek kudurun araştırmadan aşı yapmaya devam edin)
Aslında korkmuyorum da aileme yada arkadaşlarıma bulaştırmak istemiyorum o yüzden iyileşmezsem 1-2 gün içinde bir test daha olcam okuldaki coğrafya hocamızda ilk pozitif çıktı sonra okula gelmiş test yanlışmış

T.P.G.

80+ Titanium
Ben de aynı durumdayım, tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Ailene falan yaklaşma evden de olabildiğince çıkma geçene kadar.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bunlar hep Ameriganın oyunları yeğenim

Logithx

80+ Bronze
Tekrar test ol testin yüzde yüz doğruyu göstermiyor bugün test oluyoraun negatif ertesi gün oluyorsun pozitif çıkıyor..

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
Yaklaşık bir yıl önce babamda covid olmuştu. Ben test yaptırması için zorladım okulunda çalıştığı bir memur da babam gibi hastaydı babam arabayla götürdü onu da. Test sonucu çıktığında babam negatif ama onunla aynı arabada olan memur pozitif çıktı bir sonraki gün bende yavaş yavaş kötüleşmeye başladım babamla beraber bi daha test olmaya gittik ve sonuç ikimizde de pozitif çıktı yani testler her zaman doğru olmayabiliyor

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Korona olduktan 5 gün sonra o testler doğru söyleyebiliyor ilk 5 gün kuluçka süresi virüsün.

Ziona

80+ Silver

Annem yaşadı çok ağır geçirdi bilip bilmeden bilmeden konuşuyorsunuz

Top Bottom