Arkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse
Normal grip olmuşsun o zaman her hastalik korona degilArkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse
Aslında korkmuyorum da aileme yada arkadaşlarıma bulaştırmak istemiyorum o yüzden iyileşmezsem 1-2 gün içinde bir test daha olcam okuldaki coğrafya hocamızda ilk pozitif çıktı sonra okula gelmiş test yanlışmışKardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar
(Şimdi tüm forum gelip bana ********** diyecek kudurun araştırmadan aşı yapmaya devam edin)
Zaten bir akıllı sensin...Kardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar
(Şimdi tüm forum gelip bana ********** diyecek kudurun araştırmadan aşı yapmaya devam edin)
Bunlar hep Ameriganın oyunları yeğenimKardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar
Yaklaşık bir yıl önce babamda covid olmuştu. Ben test yaptırması için zorladım okulunda çalıştığı bir memur da babam gibi hastaydı babam arabayla götürdü onu da. Test sonucu çıktığında babam negatif ama onunla aynı arabada olan memur pozitif çıktı bir sonraki gün bende yavaş yavaş kötüleşmeye başladım babamla beraber bi daha test olmaya gittik ve sonuç ikimizde de pozitif çıktı yani testler her zaman doğru olmayabiliyorArkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse
Annem yaşadı çok ağır geçirdi bilip bilmeden bilmeden konuşuyorsunuzKardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar