kissofdeath
80+
80+ Platinum sertifikalı kaliteli bir psu alsam bir de schneider marka akım korumalı priz alsam yeterli olur mu sizce ?
O kadara gerek yok. Maksimum 80+ Gold işinizi görür. Akım korumalı priz içinde çok uçuk bir ürün almaya gerek yok. Ortalama bir ürün işinizi görür.80+ Platinum sertifikalı kaliteli bir psu alsam bir de schneider marka akım korumalı priz alsam yeterli olur mu sizce ?
yeterli olucaktır ama çok düşük bir risk var80+ Platinum sertifikalı kaliteli bir psu alsam bir de schneider marka akım korumalı priz alsam yeterli olur mu sizce ?
Hocam para mühim değil. Bu söylediğim şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizce yeterli gelir dimi ? Ups'ye gerek var mı?O kadara gerek yok. Maksimum 80+ Gold işinizi görür. Akım korumalı priz içinde çok uçuk bir ürün almaya gerek yok. Ortalama bir ürün işinizi görür.
İlla ups mi almak lazımyeterli olucaktır ama çok düşük bir risk var
KatılıyorumO kadara gerek yok. Maksimum 80+ Gold işinizi görür. Akım korumalı priz içinde çok uçuk bir ürün almaya gerek yok. Ortalama bir ürün işinizi görür.
Hiçbir şey kusursuz olamaz tabii ki bunu belirtmeye gerek yoktu arkadaş zaten çok kararsız kaçıncı konusu hatırlamıyorumyeterli olucaktır ama çok düşük bir risk var
Hiçbir şey kusursuz olamaz hocam istersen kendi elektriğini üret, ups al, en iyi psudan al yine de olasılıksal olarak sorun olma ihtimali varHocam para mühim değil. Bu söylediğim şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizce yeterli gelir dimi ? Ups'ye gerek var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla ups mi almak lazım
al ups geç psu bile değiştirmeHocam para mühim değil. Bu söylediğim şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizce yeterli gelir dimi ? Ups'ye gerek var mı?
İlla ups mi almak lazım
Hocam para mühim değil. Bu söylediğim şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizce yeterli gelir dimi ? Ups'ye gerek var mı?
İlla ups mi almak lazım
adamın sistemi 200k+ ondan korkuyomuşdoğdum doğalı 100lerce belkide binlerce kez bilgisayarlarımla oynarken elektirik kesildi hiç birinde bi zarar yaşamadım zaten yeni teknolojik sistemlerde bu sorunlar tamamen ortadan kalktı gereksiz yere fazla para vermenıze gerek yok bence orta düzey bişey alın geçin
200k falan değil daha 5090 çıkmasını bekliyor ve 5090 olsa bile custom sıvı soğutma olmadıkça 200k tutmazadamın sistemi 200k+ ondan korkuyomuş
Yani ups şart değil diyorsunuzdoğdum doğalı 100lerce belkide binlerce kez bilgisayarlarımla oynarken elektirik kesildi hiç birinde bi zarar yaşamadım zaten yeni teknolojik sistemlerde bu sorunlar tamamen ortadan kalktı gereksiz yere fazla para vermenıze gerek yok bence orta düzey bişey alın geçin
Ya ben niye sürekli konu açıyorum hocam biliyor musunuz , millet sürekli bu konuda ikiye bölünüyor. Biri geliyor ups'ye gerek yok salla diyor. Öteki geliyor alman lazım yoksa yanar diyor. Benim zaten elektrik bilgim sıfır. Haliyle fikirlerim çok çabuk değişiyor. O yüzden de karar veremiyorum napayim.200k falan değil daha 5090 çıkmasını bekliyor ve 5090 olsa bile custom sıvı soğutma olmadıkça 200k tutmaz
Ayrıca 200k olması bir şey değiştirmiyor düzgün bir psu ile sorunsuz kullanır
paran bolsa harcıcak yer arıyorsan git al ama yok parayı düzgün kullanayım diyorsan iyi bir psu alsan zaten yeterliYani ups şart değil diyorsunuz
Ya ben niye sürekli konu açıyorum hocam biliyor musunuz , millet sürekli bu konuda ikiye bölünüyor. Biri geliyor ups'ye gerek yok salla diyor. Öteki geliyor alman lazım yoksa yanar diyor. Benim zaten elektrik bilgim sıfır. Haliyle fikirlerim çok çabuk değişiyor. O yüzden de karar veremiyorum napayim.
Emin ol cevap yazan çoğu kişinin bilgisi seninkine yakındır o yüzden kendi mantığınla ve süreç içinde edindiğin bilgilerle kendin bir karar verYani ups şart değil diyorsunuz
Ya ben niye sürekli konu açıyorum hocam biliyor musunuz , millet sürekli bu konuda ikiye bölünüyor. Biri geliyor ups'ye gerek yok salla diyor. Öteki geliyor alman lazım yoksa yanar diyor. Benim zaten elektrik bilgim sıfır. Haliyle fikirlerim çok çabuk değişiyor. O yüzden de karar veremiyorum napayim.