Akım Korumalı priz Teknik Soru

Evet Arkadaşlar şu an akım korumalı piriz almak istiyorum ama neredeyse akım korumalı prizler 2m bende şöyle bir şey duşundum normal kaliteli bir piriz normal taksam takılı olan piriz akım korumalı priz taksam ne olur olur ilk normal prizde sıkıntı olurum

almak istediğim prizi :https://www.amazon.com.tr/Schneider-Electric-Korumalı-5V-2-4A-PM5U-GR/dp/B00T7BZ70G/ref=pd_vtp_h_pd_vtp_h_d_sccl_5/257-0220562-3268067
Üstteki cümlenin türkçe meali gelirmi?

standart bir prize akım korumalı priz taksak ne olur
Hocam duvardaki prize, 3 Yaprakli Yonca seklinde 3'lu priz takili buna da tuncmatik akim korumali prizim takili, akim korumali prizim full dolu oldugu icin vantilatorumu takicak veya telefonumu sarj edicek yerim yoktu o yuzden bu sekilde kullaniyorum ve bir sorun teskil etmiyor akim korumali prizi neye takarsan tak akim koruyacak zaten.

Hocam duvardaki prize, 3 Yaprakli Yonca seklinde 3'lu priz takili buna da tuncmatik akim korumali prizim takili, akim korumali prizim full dolu oldugu icin vantilatorumu takicak veya telefonumu sarj edicek yerim yoktu o yuzden bu sekilde kullaniyorum ve bir sorun teskil etmiyor akim korumali prizi neye takarsan tak akim koruyacak zaten.
neden hocam akım korumalı prizler 2 metre neden 3-4 değil 3 veya 4 var onlarda absurt şekilde çok pahalı

Geri