nereden alıcaksın parçalarıDostlar apu sistem için parçalarımın hepsi hazır lakin bilgisayarcı 100tl para istiyor ve çok tanıdığım biri değil. Pcyi ben toplayabilir miyim çok zormu yoksa hiç uğraşmadan bilgisayarcıyamı toplatayım?
Teknobiyotik ve hepsiburadanereden alıcaksın parçaları
Psu konusunda sıkıntılıyım onun dışında yapabilirim. Psu işi çok karışık nasıl yapabilirim? Aerocool kcas 600wDikkatli olursanız bilgisayarcıdan daha da iyi bir kablo yönetimi yapabilirsiniz. Ben olsam kendim toplardım.
Dostum bende tüm parçaların montajında bilgiliyken psu bilgim 0 tek yapacağın youtubeye girmek aslında çok basit bir konuymuş bende yeni yeni öğreniyorum.Sadece 4-5 kablo takıyorsun bide düzenliyorsun o kadar.Teknobiyotik ve hepsiburada
Psu konusunda sıkıntılıyım onun dışında yapabilirim. Psu işi çok karışık nasıl yapabilirim? Aerocool kcas 600w
zor değil bence ama insan ister istemez korkuyo bişey leri kıracam diyeDostlar apu sistem için parçalarımın hepsi hazır lakin bilgisayarcı 100tl para istiyor ve çok tanıdığım biri değil. Pcyi ben toplayabilir miyim çok zormu yoksa hiç uğraşmadan bilgisayarcıyamı toplatayım?
Kanka adama sorsana uzay mekigi falan mi topluyormus?Dostlar apu sistem için parçalarımın hepsi hazır lakin bilgisayarcı 100tl para istiyor ve çok tanıdığım biri değil. Pcyi ben toplayabilir miyim çok zormu yoksa hiç uğraşmadan bilgisayarcıyamı toplatayım?
Kolay, APU sistemse daha da kolay. Rahatlıkla yaparsınız bence ama en az 1-2 saatinizi vermeniz lazım bu işe.Dostlar apu sistem için parçalarımın hepsi hazır lakin bilgisayarcı 100tl para istiyor ve çok tanıdığım biri değil. Pcyi ben toplayabilir miyim çok zormu yoksa hiç uğraşmadan bilgisayarcıyamı toplatayım?