Neler Yeni

Pcyi toplamak zor mu?

Mbb6

80+
Dostlar apu sistem için parçalarımın hepsi hazır lakin bilgisayarcı 100tl para istiyor ve çok tanıdığım biri değil. Pcyi ben toplayabilir miyim çok zormu yoksa hiç uğraşmadan bilgisayarcıyamı toplatayım?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Toplarsınız hocam zor bir şey değil. Tek zor olan kablolar yığın gibi ortada kalmasın diye düzenlemek. O kadarını da zaten bilgisayarcılar yapmaz diye tahmin ediyorum. Zaten 100 TL istemiş kazıklamaya çalışıyor sizi.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kendiniz toplayabilirsiniz bence videolar var ben de ilk defa toplarken izleyerek yapmıştım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Teknobiyotik ve hepsiburada

Psu konusunda sıkıntılıyım onun dışında yapabilirim. Psu işi çok karışık nasıl yapabilirim? Aerocool kcas 600w
Dostum bende tüm parçaların montajında bilgiliyken psu bilgim 0 tek yapacağın youtubeye girmek aslında çok basit bir konuymuş bende yeni yeni öğreniyorum.Sadece 4-5 kablo takıyorsun bide düzenliyorsun o kadar.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Dostlar apu sistem için parçalarımın hepsi hazır lakin bilgisayarcı 100tl para istiyor ve çok tanıdığım biri değil. Pcyi ben toplayabilir miyim çok zormu yoksa hiç uğraşmadan bilgisayarcıyamı toplatayım?
zor değil bence ama insan ister istemez korkuyo bişey leri kıracam diye

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Kanka adama sorsana uzay mekigi falan mi topluyormus?

Kendin de YouTube izleyerek toplayabilirisn

• Beğen
Reaksiyonlar: Mbb6

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Kolay, APU sistemse daha da kolay. Rahatlıkla yaparsınız bence ama en az 1-2 saatinizi vermeniz lazım bu işe.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Hiç zor değil işlemci dışında hepsi deliği tuttur bastır ile yürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,246
Üyeler
164,636
Son üye
Kirpiyadam
Top Bottom