Neler Yeni

pcyi yeni topladım napmalıyım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
pyciyi topladım uzun bir süre 2 güne yakın windows kurmakla geçti kurdum şuan sistemimde rx6600xt var onun driverini indirdim en güncelini sistemimde sıvı soğutma var bunun rengini fan hızını nerden kontrol edeceğim msi marka ayrıca mystic light özelliği bunları nereden kontrol edebilirm harici olarak windows güncelleştirmelerini yapıyorum şuan başka ne yapmam gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ekran kartım 48 derecede fanları dönmüyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bios update ram MHz yükseltme Windows insider açma akıllı depolamayi aktifleştirme programlardan kullanmadığını silme bütün güncelleştirmeleri yapma ben bunları tek tek yapıyorum her topladığım sistemlerde

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
pyciyi topladım uzun bir süre 2 güne yakın windows kurmakla geçti kurdum şuan sistemimde rx6600xt var onun driverini indirdim en güncelini sistemimde sıvı soğutma var bunun rengini fan hızını nerden kontrol edeceğim msi marka ayrıca mystic light özelliği bunları nereden kontrol edebilirm harici olarak windows güncelleştirmelerini yapıyorum şuan başka ne yapmam gerekir

ve ekran kartım 48 derecede fanları dönmüyor
Sıfır RPM açıktır. 50-55 derece altında fanlar dönmüyordur aldığınız GPU modelinde. Her bileşene ait sürücüleri güncel tutun. Kullandığınız ekipmana ait yazılımlar vardır. Resmi sitelerinden indirebilirsiniz.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios update ram MHz yükseltme Windows insider açma akıllı depolamayi aktifleştirme programlardan kullanmadığını silme bütün güncelleştirmeleri yapma ben bunları tek tek yapıyorum her topladığım sistemlerde
ramlari 3200e çektim win güncellemeleri bitti insider ne akıllı depolamaya gerek yok

Sıfır RPM açıktır. 50-55 derece altında fanlar dönmüyordur aldığınız GPU modelinde. Her bileşene ait sürücüleri güncel tutun. Kullandığınız ekipmana ait yazılımlar vardır. Resmi sitelerinden indirebilirsiniz.
fanlarla oynamiyim dimi şimdilik msi afterburner indirdim

Shaco

80+ Bronze
ramlari 3200e çektim win güncellemeleri bitti insider ne akıllı depolamaya gerek yok

o kadar sıcak olmasını istemiyorsan 50 dereceye kadar %30 da ayarla sürekli dönsün sonrası için daha yüksek rpm de ayarla

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuanlık oyunlarda denemedim deniyip ısıya göre ayarlarım lakin sıvı soğutmayı nereden ayarlıcam
o kadar sıcak olmasını istemiyorsan 50 dereceye kadar %30 da ayarla sürekli dönsün sonrası için daha yüksek rpm de ayarla

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Gerek var yok deme

Shaco

80+ Bronze
şuanlık oyunlarda denemedim deniyip ısıya göre ayarlarım lakin sıvı soğutmayı nereden ayarlıcam
ya kendi uygulaması vardır yada anakart a ait uygulamadan bios harici uygulaması varsa anakartını ona bir bak

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Windows Insider’ı neden açıyorsun acaba?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
ya kendi uygulaması vardır yada anakart a ait uygulamadan bios harici uygulaması varsa anakartını ona bir bak
ve bir şey kafama takıldı sıvı soğutmanın fanları cpu fana takmşışım ve radyatörden gelenide onun yanına takmışım yanlış mı olmus

Su sekilde sys fana mi takmam lazimdi

Ekler

• 16556333425016765710712686938191.jpg
    16556333425016765710712686938191.jpg
    2.1 MB · Hit: 16

Shaco

80+ Bronze
ve bir şey kafama takıldı sıvı soğutmanın fanları cpu fana takmşışım ve radyatörden gelenide onun yanına takmışım yanlış mı olmus

Su sekilde sys fana mi takmam lazimdi
AIO pini var işlemci sol altta ona tak yoksa orası da olur problem değil. O kablo karmaşasını düzelt ama kötü görünüyor acele etme yapmak için pazar günü forum çok aktif yardım ederler sakin sakin yap heyecanlanma ilk kurulumun olduğu için

Top Bottom