Neler Yeni

pdf kıtap ındırmek ıstıyorum

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Arkdaşlar az once Tugkan abıyı (elraenn) ızlerken konu acıldı ve bır kıtap onerısı verdı doğan cüceloğlu var mısın kitabı dıye bır kıtap bu kıtabı pdf ındırmek ıstıyorum ama sıkıntı cıkıyor olmuyor yanı bunu nasıl ındırebılırım guzel bır sıte veya yontem vardımıdır?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkdaşlar az once Tugkan abıyı (elraenn) ızlerken konu acıldı ve bır kıtap onerısı verdı doğan cüceloğlu var mısın kitabı dıye bır kıtap bu kıtabı pdf ındırmek ıstıyorum ama sıkıntı cıkıyor olmuyor yanı bunu nasıl ındırebılırım guzel bır sıte veya yontem vardımıdır?
Kitap PDF'si bulman çok zor. Zaten bulursan da yasal değil. Satın almanı öneriyorum.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İnternette E-Kitap okuyucuları için e- kitaplar var fakat dosya uzantisı .pdf değil. Onları pdf çevirerek kitabı okuyabilirsiniz.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
e kitap pdf okunmaz epub okunur bu arada. güzel readerler da bulunur okumak için telefonda ReadEra favorim lithium da güzeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,197
Üyeler
164,975
Son üye
MacitDR
Top Bottom