pdf kıtap ındırmek ıstıyorum

foolhardy0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkdaşlar az once Tugkan abıyı (elraenn) ızlerken konu acıldı ve bır kıtap onerısı verdı doğan cüceloğlu var mısın kitabı dıye bır kıtap bu kıtabı pdf ındırmek ıstıyorum ama sıkıntı cıkıyor olmuyor yanı bunu nasıl ındırebılırım guzel bır sıte veya yontem vardımıdır?

Arkdaşlar az once Tugkan abıyı (elraenn) ızlerken konu acıldı ve bır kıtap onerısı verdı doğan cüceloğlu var mısın kitabı dıye bır kıtap bu kıtabı pdf ındırmek ıstıyorum ama sıkıntı cıkıyor olmuyor yanı bunu nasıl ındırebılırım guzel bır sıte veya yontem vardımıdır?
Kitap PDF'si bulman çok zor. Zaten bulursan da yasal değil. Satın almanı öneriyorum.

İnternette E-Kitap okuyucuları için e- kitaplar var fakat dosya uzantisı .pdf değil. Onları pdf çevirerek kitabı okuyabilirsiniz.

e kitap pdf okunmaz epub okunur bu arada. güzel readerler da bulunur okumak için telefonda ReadEra favorim lithium da güzeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri