- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya zaten onumuzdeki aya kadar beklemeyi düşünüyorum Donanım Arşiv bi çıkarsa artık yeni bi toplama sistem direk alıcamDonanım arşivi yakında yeni bir sistem çıkaracak onu beklemeni tavsiye ederim.
ya zaten onumuzdeki aya kadar beklemeyi düşünüyorum Donanım Arşiv bi çıkarsa artık yeni bi toplama sistem direk alıcamDonanım arşivi yakında yeni bir sistem çıkaracak onu beklemeni tavsiye ederim.
Peki donanımları tek tek alsan kendin montajlayabilir misin yoksa hazır sistem mi arıyorsun?valorant rust lol başka oyun oynamam
Yakın zamanda çıkaracak.ya zaten onumuzdeki aya kadar beklemeyi düşünüyorum Donanım Arşiv bi çıkarsa artık yeni bi toplama sistem direk alıcam
Beklemekte tehlikeli dolar yardırdı gidiyor. Hayırlısı bakalım. Ben biraz araştırayım, yazarım.ya zaten onumuzdeki aya kadar beklemeyi düşünüyorum Donanım Arşiv bi çıkarsa artık yeni bi toplama sistem direk alıcam
anladım bu haberi verdiğin için sağol şuan keyfim çok yerine geldi video başlığı bile geldi aklıma DOLAR 10 LİRA AMA DONANIM ARŞİV SİSTEMİ TOPLADI GENE :d:dYakın zamanda çıkaracak.
2 hafta içinde çıkar diye düşünüyorum.