Neler Yeni

perdigitalden aldığım 10tl lik kod çalışmadı

Berke123

80+ Bronze
Girilen kod etkinleştirilirken bir hata meydana geldi.
  • Girdiğiniz ürün kodu geçersiz olabilir. Lütfen kodu tekrar girerken yazdığınız karakterleri kontrol edin ve yanlış yazmadığınızdan emin olun. I, L, ve 1 çoğu zaman birbirine benzer, tıpkı V ve Y, 0 ve O gibi.
  • Kod henüz aktive edilmemiş olabilir. Satıcınızın kodunuzu aktive etmesi satın aldıktan sonra birkaç saati bulabilir. Lütfen biraz bekleyin ve ardından tekrar kodu girmeyi deneyin.
  • Kullanmaya çalıştığınız kodun para birimi bulunduğunuz bölgeden farklıysa bu hediye kartını hesabınız için kullanamayabilirsiniz. Durum buysa lütfen kodu satın aldığınız yere iade edin.
  • Sorun devam ederse daha fazla destek için lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.
    bu hatayı alıyorum yardım edebilcek var mı

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
bekle kod etkinleştirilmiş olmayabiliyor bazen, bir kaç saat sonra dene düzelir,
Birisinden para ile kod almıştım böyle hata vermişti aldığım kişi biraz bekleyelim kodlar aktifleşmiyor uzun sürüyor demişti aynı kodları 3 saat sonra denedik olmuştu

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Girilen kod etkinleştirilirken bir hata meydana geldi.
  • Girdiğiniz ürün kodu geçersiz olabilir. Lütfen kodu tekrar girerken yazdığınız karakterleri kontrol edin ve yanlış yazmadığınızdan emin olun. I, L, ve 1 çoğu zaman birbirine benzer, tıpkı V ve Y, 0 ve O gibi.
  • Kod henüz aktive edilmemiş olabilir. Satıcınızın kodunuzu aktive etmesi satın aldıktan sonra birkaç saati bulabilir. Lütfen biraz bekleyin ve ardından tekrar kodu girmeyi deneyin.
  • Kullanmaya çalıştığınız kodun para birimi bulunduğunuz bölgeden farklıysa bu hediye kartını hesabınız için kullanamayabilirsiniz. Durum buysa lütfen kodu satın aldığınız yere iade edin.
  • Sorun devam ederse daha fazla destek için lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.
    bu hatayı alıyorum yardım edebilcek var mı
Çok satış oldu son günlerde etkinleştirmek uzun sürebilir. Biraz bekledikten sonra satıcı ile iletişime geçmek daha yararlı olur.

Top Bottom