Daha iyi bir kart RX 590 lakin onun yerine 1660S daha mantıklı olur.Rx 590 8 gb rx 580 8gb ye göre ne kadar performanslı? İkiside xfx
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link atarmisin? Ya da sen bize bütçeni söyle dostum. İki de bir onu bunu sormak yerine bütçeni söyle ve monitor dahil mi değil mi söylersen biz daha iyisini toplarız. Bu şekilde olmaz yani.Aldığım sitede 1660 seçeneği yok [emoji16]
A yeni farkettim xfx 580 bittiğinden asus 580 koymuşlar ondan 90 TL'ye xfx 590 oluyor diyorum niye [emoji16] Neyse asus kartlar pahalı ya veremem o kadar 590 xfx alıcam 90 TL farklaHemen hemen %10 daha güçlü.
Alınabilir.A yeni farkettim xfx 580 bittiğinden Asus 580 koymuşlar ondan 90 TL'ye xfx 590 oluyor diyorum niye [emoji16] Neyse Asus kartlar pahalı ya veremem o kadar 590 xfx alıcam 90 TL farkla
5700-5800 cidden performansı bayaaa arttıracak bişey olursa 6k. Klavye hoparlörlü monitör yada monitör + ayrı hoparlör ve sistemLink atarmisin? Ya da sen bize bütçeni söyle dostum. İki de bir onu bunu sormak yerine bütçeni söyle ve monitor dahil mi değil mi söylersen biz daha iyisini toplarız. Bu şekilde olmaz yani.
Şu pcyi elimden çıkarabilsem alıcam artık sistemi ya. Valla piyasa her dk artıyor artık cidden almam lazımAlınabilir.
Hazır sistem şart mı?Şuan bunu alıcam https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-41254/ ryzen 5 1600 af 16 gb Corsair vengeance rx 590 8 gb Corsair carbide spec delta
Logitech S120 Hoparlör OEM Kutulu - Siyah Fiyatı
Logitech S120 Hoparlör OEM Kutulu - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com