Neler Yeni

Performans kralı oyuncu laptobu lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Melih
Discord
melih#4444
Bütçe
30000
Merhabalar ben Malatya'da yaşıyordum geçen günlere kadar ev yıkılınca sistemimde evin altında gitti şimdi halam mısırdan laptop gönderecek istediğini seç dedi bana acilen yardımcı olabilir misiniz fiyat önemli değil fazla abartı fiyat olmasın yeter Max 30k falan olabilir acilen yardımınıza ihtiyacım var

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
Olcay akbulut

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Rog strix g17 ve g15 modelleri bugünlerde indirimde çünkü satıcılar rtx4000 serisi modellerden once stokları eritmeye çalışıyorlar.
35k civarı rtx3070'li modelleri bulabilirsiniz. Şanslı iseniz belki 2k ekranlı modeller bile vardır.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski sisteminizdeki verileri kurtarabilir misiniz? Ssdler hasar almadığı sürece sorun olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tarık Acem
geçmiş olsun

arkadaşlar bütçem 30 32 arası 17.3 laptop arıyorum öneriniz varmı

buna bi bakın derim hocam

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Melih
Discord
melih#4444
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog strix g17 ve g15 modelleri bugünlerde indirimde çünkü satıcılar rtx4000 serisi modellerden once stokları eritmeye çalışıyorlar.
35k civarı rtx3070'li modelleri bulabilirsiniz. Şanslı iseniz belki 2k ekranlı modeller bile vardır.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Eski sisteminizdeki verileri kurtarabilir misiniz? Ssdler hasar almadığı sürece sorun olmamalı.
Ne yazikki kurtaramam kasam kutu içindeydi deprem sırasında almadım binanın yikilmayacagini düşünerek o yüzden baya problem oldu benim için ama bakacağız binayı özel kepçeler ve vinçler ile kaldirtacagiz eğer bizim katta bulabilirsek sistemi ki zor gibi görünüyor bulursak hem laptop hem bilgisayarimi beraber kullanmayı düşünüyorum

Ekler

• IMG_20230206_142558.jpg
    IMG_20230206_142558.jpg
    2.6 MB · Hit: 22

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
Çok geçmiş olsun.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Ne yazikki kurtaramam kasam kutu içindeydi deprem sırasında almadım binanın yikilmayacagini düşünerek o yüzden baya problem oldu benim için ama bakacağız binayı özel kepçeler ve vinçler ile kaldirtacagiz eğer bizim katta bulabilirsek sistemi ki zor gibi görünüyor bulursak hem laptop hem bilgisayarimi beraber kullanmayı düşünüyorum
Ya kasa muhtemelen haşat olmuştur.
nvme sürücüleri asıl önemli olan. Eğer yedekte verileriniz vs var ise sürücüler zarar görmemiş ise kurtarabilirsiniz.
Ben aile fotoğraflarını vs saklıyorum laptobumda o yüzden sordum.
Onedrive'da yedeğim var ama laptopta büyük videolar vs de var.

Top Bottom