İncinmişsin dedi
80+ Bronze
Pcye pes 2013 indirip kol ile oynamak istiyorum fakat 1-2 tane yerden indirdim acilmiyor sıkıntılı, yardımcı olabilecek var mı link konusunda
Ova gameste varsa orayı dene bir.Pcye pes 2013 indirip kol ile oynamak istiyorum fakat 1-2 tane yerden indirdim acilmiyor sıkıntılı, yardımcı olabilecek var mı link konusunda
Kanka oynayamicaz mi yafull bilmem ne indir vardı ama trojenlidir oradakiler. bağlantı atamam ama bulursun, tavsiye etmem fakat.
Önemli şeylerini yedekle öyle kur yoksa pc bozulabilir veya yavaşlayabilir, format atmak zorunda kalabilirsin bir süre sonra.Kanka oynayamicaz mi ya
Tam indir mi?full bilmem ne indir vardı ama trojenlidir oradakiler. bağlantı atamam ama bulursun, tavsiye etmem fakat.
Bi internet kafeden usbye cektirsem güvenli olur muÖnemli şeylerini yedekle öyle kur yoksa pc bozulabilir veya yavaşlayabilir, format atmak zorunda kalabilirsin bir süre sonra.
Neden böyle yazıyorsun tam bilgi ver insanlara böyle şeyler deme lütfenfull bilmem ne indir vardı ama trojenlidir oradakiler. bağlantı atamam ama bulursun, tavsiye etmem fakat.
Hayır virüs bulaşması garantiBi internet kafeden usbye cektirsem güvenli olur mu
Parayla vs güvenli bi sekilde bulamam mi oturucam şampiyonlar ligi oynicam gamepadleHayır virüs bulaşması garanti
Tartışmak için yazma lütfen, sen zabit katibisi misin? Git başkalarının mesajlarını didkle. Sanane benim ne yazdığımdan, nasıl yazdığımdan... Sana yazmadım ki...Neden böyle yazıyorsun tam bilgi ver insanlara böyle şeyler deme lütfen
Paryala bulamazsın fitgirl sitesine bak güvenilir orasıParayla vs güvenli bi sekilde bulamam mi oturucam şampiyonlar ligi oynicam gamepadle