Neler Yeni

PES 2021 Hakem Adeletsizliği

emirhan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emirhan
Instagram
emirhanmandali
Steam
justmuhtar
Discord
themiR#7955
Pes 2009'dan beri pes oyuncusuyum. Her yılını oynadım. Geçen aklıma geldi ve satın aldım. 2 Saat'in sonunda Hakem yüzünden çıldırdım, delirdim... Bu nasıl bir yapay zeka ya! Rakip ayağımı kırıyor sakatlanıyor oyun durmuyor, adamın yanından geçerken sarı kart yiyorum, sürekli oyun duruyor ve delirmek üzereyim..
Yok mu şu hakeme benim yapabileceğim bir ayar? Bıktım ya silmek üzereyim!

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu bana bir hakemi hatırlatıyor amma :D

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
oyundaki en büyük sorunun fizik motoru olduğunu düşünüyorum. cidden baya saçma fauller oluyor.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Pes 2009'dan beri pes oyuncusuyum. Her yılını oynadım. Geçen aklıma geldi ve satın aldım. 2 Saat'in sonunda Hakem yüzünden çıldırdım, delirdim... Bu nasıl bir yapay zeka ya! Rakip ayağımı kırıyor sakatlanıyor oyun durmuyor, adamın yanından geçerken sarı kart yiyorum, sürekli oyun duruyor ve delirmek üzereyim..
Yok mu şu hakeme benim yapabileceğim bir ayar? Bıktım ya silmek üzereyim!
Bi ayar yapamazsın maalesef,bende çıldırıyorum bazen ama bu genel olarak Peste bayadır olan bir şeydi ve sırf bu salakça hatalar yüzünden FIFA daha çok seviliyor ve oynanıyor(özellikle yurtdışında) çünkü oynanışa etkisi çok oluyor,ciddi anlamda sinir bozuyor ama şimdi kullandıkları oyun motorunu değiştirip yeni oyun yapıyorlar zaten biliyorsundur,o yüzden 2021 için uğraşmayıp direk yeni oyun motoruyla(Unreal Engine 5) Pes 2022'yi yapıyorlar.Beklentim büyük inşallah şu saçma sapan hataları çözüp iyi bi oyun yaparlar.

Besim Tibuk

80+ Gold
Türkiye maçını yöneten ispanyol hakemi arıyorum o gelicek :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Komando41.

80+ Silver
kocaelisporun eski günleri geldi aklıma her gelen hakem haksız karar verirdi kocelipora karşı eski liglerde

Top Bottom