Neler Yeni

Pes 2021 işlemcinin ekran kartını kullanıyor

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Nvidia denetim masasından nvidia grafik kartı ile çalıştır seçeneğini seçmeme rağmen işlemcinin ekran kartıyla açılıyor çözümü var mıdır?
Ayarlar - eFootball PES 2021 SEASON UPDATE 16.04.2021 02_07_36.png

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sağ tık > Farklı GPU ile başlatma seçeneği vardı adını unuttum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Nvidia denetim masasından nvidia grafik kartı ile çalıştır seçeneğini seçmeme rağmen işlemcinin ekran kartıyla açılıyor çözümü var mıdır?
Alıntıyı görüntüle
Benim de öyle gösteriyor ama harici ekran kartı ile çalıştırıyor. Bizzat oyun içi değerlerden kontrol ettim. Sizdeki durumu bilemem ama bende öyle oldu.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de öyle gösteriyor ama harici ekran kartı ile çalıştırıyor. Bizzat oyun içi değerlerden kontrol ettim. Sizdeki durumu bilemem ama bende öyle oldu.
1050 3gb var ama oyun 2fps ekran kartı o kadar güçlü değil biliyorum ama videolarda en az 30 fps alıyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

G.P.U

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Oyuna yeni girdiğinde dahili grafik işlemciyi oyunda ilerdikce harici olanı kullanmaya başlayacaktır ben valoramt oynarkende aynısı oluyor laptoplarda ara geçişler olur bilgisayarın bunu hesaplaması biraz zaman alabilir

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Oyuna yeni girdiğinde dahili grafik işlemciyi oyunda ilerdikce harici olanı kullanmaya başlayacaktır ben valoramt oynarkende aynısı oluyor laptoplarda ara geçişler olur bilgisayarın bunu hesaplaması biraz zaman alabilir
Harici ekran kartı ile çalıştırmayı başardım ama oyundaki lag sorunu hala geçmedi oyun hep takılıyor bir bilginiz var mı nasıl çözebileceğim hakkında

G.P.U

80+ Silver
Harici ekran kartı ile çalıştırmayı başardım ama oyundaki lag sorunu hala geçmedi oyun hep takılıyor bir bilginiz var mı nasıl çözebileceğim hakkında
O zaman cidden bişi bilgisayarını sömürüyor olabilir arka planda çalışan şeyler kastırıyor olabilir aklıma başka fikir gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,453
Üyeler
165,997
Son üye
Babapirolardanbirisi