Pes 2021 işlemcinin ekran kartını kullanıyor

Mutluleymun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Nvidia denetim masasından nvidia grafik kartı ile çalıştır seçeneğini seçmeme rağmen işlemcinin ekran kartıyla açılıyor çözümü var mıdır?
Ayarlar - eFootball PES 2021 SEASON UPDATE 16.04.2021 02_07_36.png

Sağ tık > Farklı GPU ile başlatma seçeneği vardı adını unuttum.

Nvidia denetim masasından nvidia grafik kartı ile çalıştır seçeneğini seçmeme rağmen işlemcinin ekran kartıyla açılıyor çözümü var mıdır?
Alıntıyı görüntüle
Benim de öyle gösteriyor ama harici ekran kartı ile çalıştırıyor. Bizzat oyun içi değerlerden kontrol ettim. Sizdeki durumu bilemem ama bende öyle oldu.

Alıntıyı görüntüle
Oyuna yeni girdiğinde dahili grafik işlemciyi oyunda ilerdikce harici olanı kullanmaya başlayacaktır ben valoramt oynarkende aynısı oluyor laptoplarda ara geçişler olur bilgisayarın bunu hesaplaması biraz zaman alabilir

Oyuna yeni girdiğinde dahili grafik işlemciyi oyunda ilerdikce harici olanı kullanmaya başlayacaktır ben valoramt oynarkende aynısı oluyor laptoplarda ara geçişler olur bilgisayarın bunu hesaplaması biraz zaman alabilir
Harici ekran kartı ile çalıştırmayı başardım ama oyundaki lag sorunu hala geçmedi oyun hep takılıyor bir bilginiz var mı nasıl çözebileceğim hakkında

Harici ekran kartı ile çalıştırmayı başardım ama oyundaki lag sorunu hala geçmedi oyun hep takılıyor bir bilginiz var mı nasıl çözebileceğim hakkında
O zaman cidden bişi bilgisayarını sömürüyor olabilir arka planda çalışan şeyler kastırıyor olabilir aklıma başka fikir gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,856
Üyeler
196,830
Son üye
AlperenB
Geri