Neler Yeni

Yardım Pes 2021 oyun içi kendiliğinden taktik değiştirme sorunu

Ali-Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Eren Doğan
Beyler öncelikle sorun şu
Pes 2021 oynuyorum ve maç esnasında sol analog ile karakteri hareket ettirirken taktik değişiyor.
Yedek (Ofansif) yaptığım taktik sürekli değişiyor ve adamların yer düzeni değişiyor. Bu maçımı kötü etkiliyor.
Ne yapmam lazım? Gamepad ile oynuyorum. Xbox gamepad i değil. Kare Üçgen olan cinsten.
NOT: Analog tuşunu açıp oynadım ama hala aynı. Konuyu 2. kez tekrar açıyorum önceki konuda cevap alamadım konu geriye düştüğü için.
Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuz Çetinkaya
Instagram
oguzcetinkayaaa
Discord
NotOGUZC #1038
Pes 2021 oynuyorum ve maç esnasında sol analog ile karakteri hareket ettirirken taktik değişiyor.
Yedek (Ofansif) yaptığım taktik sürekli değişiyor ve adamların yer düzeni değişiyor. Bu maçımı kötü etkiliyor.
Ne yapmam lazım? Gamepad ile oynuyorum. Xbox gamepad i değil. Kare Üçgen olan cinsten.
NOT: Analog tuşunu açıp oynadım ama hala aynı. Konuyu 2. kez tekrar açıyorum önceki konuda cevap alamadım konu geriye düştüğü için.
Şimdiden teşekkürler.
aynı konuyu neden birden fazla açıyorsun?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Şimdiden teşekkürler.
Analig mi my club mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom