Neler Yeni

Rehber PES 21 Perş-Cuma Neler Olacak? Hangi Oyuncu-Etkinlikler Gelecek? [29-30/04/2021]

Merhaba değerli forum üyeleri, yaptığım araştırmalar sonucunda yarın pek bir şey gelmeyeceğini öğrendim ve sizinle paylaşıyorum şuanda.

Yarın PES 21 Mobile'de bakım olmayacak, bunun duyurusu yapıldı.
bakım yok pes 21.png

Canlı Güncelleme bu hafta olmayacak, önceki hafta verilen kondisyon dereceleri aynen uygulanacak.
canlı güncelleme yok.png

Yarın POTW gelmeyecek ancak Brezilya Ligi Oyuncuları gelebilir, bu açıklama resmi değil sadece tahmini.
Brezilya Ligi Oyuncuları:
CLAUDINHO.pngGUILHERME ARANA.pngLUCIANO.pngGERSON.pngCÁSSIO.pngFÁGNER.pngV. CUESTA.pngRODRIGO CAIO.pngG. DE ARRASCAETA.pngBRUNO HENRIQUE.pngGABRIEL BARBOSA.png

Milan'ın Iconic Moments'ları geliyor, gerçekten muhteşemler. Max Seviyeleri ve +Club Boost olan hallerini paylaşıyorum.
F. RIJKAARD (1).pngM. VAN BASTEN (1).pngR. GULLIT (1).pngF. RIJKAARD.pngR. GULLIT.pngM. VAN BASTEN.png
ıconic moment.png

Cuma günü ise Matchday'ler geliyor yeniden, normalde Cuma günü 2 matchday gelir. KONAMI bize bir güzellik yapıp 2 tane de Champions League Matchday getirirse çok makbule geçer.:)

Rehberim bu kadardı, umarım bilgilendirebilmişimdir.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Eline sağlık

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
eline sağlık

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eline sağlık usdam.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Dostum sen PC den mi oynuyorsun

KirliKill

80+ Silver
Merhaba değerli forum üyeleri, yaptığım araştırmalar sonucunda yarın pek bir şey gelmeyeceğini öğrendim ve sizinle paylaşıyorum şuanda.

Yarın PES 21 Mobile'de bakım olmayacak, bunun duyurusu yapıldı.

Canlı Güncelleme bu hafta olmayacak, önceki hafta verilen kondisyon dereceleri aynen uygulanacak.

Yarın POTW gelmeyecek ancak Brezilya Ligi Oyuncuları gelebilir, bu açıklama resmi değil sadece tahmini.
Brezilya Ligi Oyuncuları:

Milan'ın Iconic Moments'ları geliyor, gerçekten muhteşemler. Max Seviyeleri ve +Club Boost olan hallerini paylaşıyorum.

Cuma günü ise Matchday'ler geliyor yeniden, normalde Cuma günü 2 matchday gelir. KONAMI bize bir güzellik yapıp 2 tane de Champions League Matchday getirirse çok makbule geçer.:)

Rehberim bu kadardı, umarım bilgilendirebilmişimdir.
Cağan reis. Pes 2022 ile ilgili geliştirmeleride haber eder misin ? Konami bu yılki pes oyununda bayağı iddalı

Jaja50

80+ Silver
Usta ben takımıma Baker'i almak istiyorum, takas dışında bir yolu yok mu ya :(.
Eline sağlık bu arada.

Top Bottom