Neler Yeni

Yardım PES 21 saçma sapan goller yiyorum

BadGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İlker Balcı
Çünkü ben topu ne kadar uzaklaştırmaya çalışırsam çalışayım top defansların bacağına falan çarpıyor top hep rakibe gidiyor ve oyuncular Edu Dracena gibi davranıp kendi kalelerine atıyorlar. Ya da top çarpıp adamın önüne düşüyor ve gol oluyor. Ayrıca istersem kendim her özelliği 99 olan kaleci oluşturayım, 30-40 metreden amatörde bile frikikten 60'lık 70'lik adamlar harika free-kick golleri atıyorlar. Normal mi? Oyun hatalı mı? Ve ben en küçük hareketimde faul veriyor. Ama adamlar döverek oynadığında hiçbir şey olmuyor. Çünkü bana klavyeyi kırdıracaktı bu goller. Normal mi?

YUSUFlose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yusuf çelik
Instagram
https://www.instagram.com/yusuflose/?hl=tr
Steam
YUSUFlose
Facebook
YUSUFlosee
Kaleciye geçebiliyorsun ayrıca(hangi tuş hatırlamıyorum) , rakip ataktayken şut tuşuna basarsan oyuncular topu dikiyor ileriye doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Plase şut genel olarak golle sonuçlanıyor. Zoruluğu en yükseğe aldığın zaman gücü 50 olan oyuncu bile 85 90 lık oynuyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Çünkü ben topu ne kadar uzaklaştırmaya çalışırsam çalışayım top defansların bacağına falan çarpıyor top hep rakibe gidiyor ve oyuncular Edu Dracena gibi davranıp kendi kalelerine atıyorlar. Ya da top çarpıp adamın önüne düşüyor ve gol oluyor. Ayrıca istersem kendim her özelliği 99 olan kaleci oluşturayım, 30-40 metreden amatörde bile frikikten 60'lık 70'lik adamlar harika free-kick golleri atıyorlar. Normal mi? Oyun hatalı mı? Ve ben en küçük hareketimde faul veriyor. Ama adamlar döverek oynadığında hiçbir şey olmuyor. Çünkü bana klavyeyi kırdıracaktı bu goller. Normal mi?
pes2021 de firikik atmak bebek oyuncağı dostum orasına şaşırma uzun yıllar oynuyan kişiler çok rahat bi şekilde atabilir.

BadGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İlker Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaleciye geçebiliyorsun ayrıca(hangi tuş hatırlamıyorum) ,
Yapsam bile 2 vuruştan biri gol oluyor. Öyle bile zor oluyor.
rakip ataktayken şut tuşuna basarsan oyuncular topu dikiyor ileriye doğru
onda bile adamlara düşüyor ve çok isabetli bir ortayla gol oluyor.

pes2021 de firikik atmak bebek oyuncağı dostum orasına şaşırma uzun yıllar oynuyan kişiler çok rahat bi şekilde atabilir.
Ben atıyorum zaten. Sorun normal Ana Lig'de oynarken bile saçma sapan frikik golleri yiyor olmam. 1-0 diyelim skor, 85. dakikada veya 90+1'de mutlaka bahsettiğim şeyler oluyor. 1-1 oluyor, 2 puan bırakıyorum bunlar yüzünden.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Yapsam bile 2 vuruştan biri gol oluyor. Öyle bile zor oluyor.

onda bile adamlara düşüyor ve çok isabetli bir ortayla gol oluyor.

Ben atıyorum zaten. Sorun normal Ana Lig'de oynarken bile saçma sapan frikik golleri yiyor olmam. 1-0 diyelim skor, 85. dakikada veya 90+1'de mutlaka bahsettiğim şeyler oluyor.
hmm ozaman kaleciyi kullancaksın adamlar vurcağı zaman açık olan köşeye yürüceksin mylucb kadron varsa maçda atabiliriz aramızda.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
MyClub mu oynuyorsun

BadGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İlker Balcı
hmm ozaman kaleciyi kullancaksın adamlar vurcağı zaman açık olan köşeye yürüceksin
Yine de kaleci arada sapıtıyor. Böyle topu elinden falan kaçırıp gol yiyor frikikten. Bazen de taraftarlara dönüyor ve gol yememle sonuçlanıyor.
mylucb kadron varsa maçda atabiliriz aramızda.
1 kere girdim sadece :D
MyClub mu oynuyorsun
Hayır hocam.

alex jensen

80+ Silver
Yine de kaleci arada sapıtıyor. Böyle topu elinden falan kaçırıp gol yiyor frikikten.

1 kere girdim sadece :D

Hayır hocam.
max pesin yapay zekası orta sahadan 90lık kaleciyle freekick yiyorum defansta top uzaklaştırırken kendi adamıma çarpıp gol oluyor sürekli yapay zeka yüzünden yenildiğim için pesi bıraktım

BadGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İlker Balcı
max pesin yapay zekası orta sahadan 90lık kaleciyle freekick yiyorum defansta top uzaklaştırırken kendi adamıma çarpıp gol oluyor sürekli yapay zeka yüzünden yenildiğim için pesi bıraktım
FIFA da çok pahalı ama. :(

max pesin yapay zekası orta sahadan 90lık kaleciyle freekick yiyorum
Ben de. 90'lık kaleci sapıtıyor, 60'lık adam Roberto Carlos gibi freekick atıyor.

max pesin yapay zekası orta sahadan 90lık kaleciyle freekick yiyorum
Yediğim frikik golleri şu maçtakilerden hallice yani.

Top Bottom