Neler Yeni

İnceleme PES 21 Yeni Gelen Efsane Muhteşem İkonlar! [Neymar, Ronaldo, Romario]

Merhabalar forum üyeleri, lafı hiç uzatmadan başlamak istiyorum. Şimdi zaten ne olduğunu göreceksiniz.

ROMÁRİO.pngCRİSTİANO RONALDO.pngNEYMAR (2).png
Oyuncuların max seviyeleri ve boost'lu halleri bu şekilde. Cidden muhteşemler, hemen özelliklerine bir göz atalım.
Ekran Görüntüsü (36).png
Ekran Görüntüsü (39).png
Ekran Görüntüsü (40).png

Genel özellikleri de bu şekilde, Neymar ve Romario için kesinlikle top açılımı yapmanıza değecektir.
Birazcık kısa oldu, bugünlük böyle idare edin. Yarın bomba bir konu geliyor.
İyi forumlar!

Ariseks

80+ Gold
Merhabalar forum üyeleri, lafı hiç uzatmadan başlamak istiyorum. Şimdi zaten ne olduğunu göreceksiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyuncuların max seviyeleri ve boost'lu halleri bu şekilde. Cidden muhteşemler, hemen özelliklerine bir göz atalım.
Genel özellikleri de bu şekilde, Neymar ve Romario için kesinlikle top açılımı yapmanıza değecektir.
İyi forumlar!
eline sağlık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,153
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

İyi forumlar!
Silicone da görmüştüm buna benzer bir konuyu? Sen mi yazdın onu da?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben 21i aldım ilk çıktığında. Myclub kadromuda çok güzel kurdum ama benim kurduğum gibi herkeste çok iyi adamlar var. Yani ben eskiden 2016 da falan pes oynarken messi falan çıkartmak çok zordu. Şimdi her şey çok olay 3 tane hazard çıktı. :D Bence pes şu oyun mekaniğini animasyonları ve online top açma mevzusunu düzeltmezse oyuncu çekemez. Yılların pescisi ben sırf bu yüzden fifa21 geçtim bu sene.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 21i aldım ilk çıktığında. Myclub kadromuda çok güzel kurdum ama benim kurduğum gibi herkeste çok iyi adamlar var. Yani ben eskiden 2016 da falan pes oynarken messi falan çıkartmak çok zordu. Şimdi her şey çok olay 3 tane hazard çıktı. :D Bence pes şu oyun mekaniğini animasyonları ve online top açma mevzusunu düzeltmezse oyuncu çekemez. Yılların pescisi ben sırf bu yüzden fifa21 geçtim bu sene.
PES 22'de her şey kendine gelecek, buna emin ol.
Güzel konu. Eline sağlık.
Sağolasın.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Benim beklentim de o yönde, 3-4 ay sonra öğreneceğiz.
Yani eskiden peste falan top vs açarken içimde bir heycan vardı. Abi şimdi bi top getiriyorlar 100 myclub parasına içinde 10 tane adam var. Hepsi siyah ve messi neymar ronaldo vs. Herkes çok kolay kadro kuruyor. FİFA tarzı bir sistem gelmesi lazım. Bir çıksın ona göre hiç almayıp fifa devam edebilrim.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yani eskiden peste falan top vs açarken içimde bir heycan vardı. Abi şimdi bi top getiriyorlar 100 myclub parasına içinde 10 tane adam var. Hepsi siyah ve messi neymar ronaldo vs. Herkes çok kolay kadro kuruyor. FİFA tarzı bir sistem gelmesi lazım. Bir çıksın ona göre hiç almayıp fifa devam edebilrim.
FIFA Ultimate Team > PES myClub bence.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
FIFA Ultimate Team > PES myClub bence.
Knk ultimate team falan çok ayrı dünya pes zaten 2015 demi 2016 damı fifa dan çaldı onu :D Ama hala geliştiremedi git gide düşüşte. FİFA ultimate teami dünya oynuyor. Çok geniş kapsamlı bir kitlesi var. PES i oynayan bir biz kaldık türkler olarak. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom