Selamlar. Pes veya Fifa indirmek istiyorum ama Steamde bulamıyorum başka satın alabilecegim bir platform var mı acaba? Misal Pes 2012 istesem yada 2020 istesem nereden indirecegim bulamadım teşekkür ederim.
![]()
EA SPORTS™ FIFA 21 on Steam
Football is back with EA SPORTS™ FIFA 21, featuring more ways to team up on the street or in the stadium to enjoy even bigger victories with friends.store.steampowered.com
![]()
eFootball™ on Steam
The feverish football game with a worldwide total of 750 million downloads is waiting for you! Play eFootball™ with users around the world!store.steampowered.com
Pes 2012 gibi eski yılların oyunlarını kaldırıyorlar anca CD falan alırsan oynarsın.
FIFA istiyorsan originde 16 kadar mevcut diye biliyorum 19 yada 18 de olabilir2020 Vs yok sadece 1 tane 2021 var diğerlerini nereden bulacagız acaba?
20 ile 21 arasında fark yok. yeni oyun çıkarmak yerine sadece kadro güncellemesi yayınladılar. o yüzden 21 ucuz zaten. hele indirimde bedavadan biraz pahalıya alınabiliyor.2020 Vs yok sadece 1 tane 2021 var diğerlerini nereden bulacagız acaba?
Haklısın arada sistem farkıda yok20 ile 21 arasında fark yok. yeni oyun çıkarmak yerine sadece kadro güncellemesi yayınladılar. o yüzden 21 ucuz zaten. hele indirimde bedavadan biraz pahalıya alınabiliyor.