pes fifaya nasıl alışırım

tanrisal

80+
Reaksiyon skoru
56
Futbol oyunları hiç ilgimi çekmedi hep hayatta kalma, yarış veya savaş oyunları oynarım. Arada arkadaşlar pes atmaya gidiyor beni de çağırıyorlar hiç hevesim olmuyor. Geçenlerde pc ye pes13 kurdum kolla oynamaya çalıştım. Antrenman modunda öğreneyim dedim en basit hareketleri bile yapamıyorum. Az önce tekrar deniyim dedim yine aynı sonuç. bunu nasıl düzeltirim olmazsa en sonunda sayıp sövüp silecem oyunu

Futbol oyunları hiç ilgimi çekmedi hep hayatta kalma, yarış veya savaş oyunları oynarım. Arada arkadaşlar pes atmaya gidiyor beni de çağırıyorlar hiç hevesim olmuyor. Geçenlerde pc ye pes13 kurdum kolla oynamaya çalıştım. Antrenman modunda öğreneyim dedim en basit hareketleri bile yapamıyorum. Az önce tekrar deniyim dedim yine aynı sonuç. bunu nasıl düzeltirim olmazsa en sonunda sayıp sövüp silecem oyunu
kimse annesinin karnından fifa pes oynamayı bilerek doğmadı kankam ben de çok kötüydüm çok eskiden ps3 almıştım eve oynaya oynaya öğrendim

İlk başta pas oyunu yap elin alışır zamanla. 7 yıldır fifa oynayan birisi olarak yazıyorum, ilk oynadığım zamanlarda rezalettim :D.

Boş ver alışma sinir hastası olursun

Herkes her oyunu iyi bir şekilde oynayacak diye bir kural yok. Hangi oyun sana zevk veriyorsa onu oyna. Neden zorluyorsun ki kendini ille oynayacağım diye. Takma böyle şeyleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,538
Üyeler
188,616
Son üye
Mehwm3tt
Geri