Pes mi daha iyi Fifa mı

Pes vs Fifa

• Pes

• Fifa

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhaba Pes mi daha iyi Fifami ayrıyetten pes 2018 nasildir çogu kişi pes 2018 almami öneriyorda

İkisi de leş kafa topu adamdır.

Hissediyorum.. Dövüj olacak, KaWga olacak..

FIFA daha iyi bir oyun serisi (Pes 13 bir istisnadır.)

@TECHNO pes demeye geliyor hazır olun.

PES demeyen gitsin Fifa 05 oynasın.
PES’de hırs var, atak var, heyecan var.
Fifa’da komik buglar, garip fizik ve her yıl aynı oyun var.

Pes13 bir efsanedir, konsolun k'sini bilmeyen adam bile pes13 oynamıştır. Fakat Fifa, ultimate, proclub gibi yeni inovasyonlar ile şuanda pes'in playstation kafelerden başka hiçbir yerde adı geçmiyor. (Oynayan varsa da saygı duyuyorum)
Edit: Özür dileyerek, pesde de proclubin olduğunu ekliyorum. Yeni öğrendim, fakat Fifa daha ön planda şuan.

Pes mi daha kolay fifami babama da ögretip birlikte oynamak istiyorumda

Yanlışım var ise düzeltin ama her iki oyunun da ayarlar da minik oynamalar yapınca birbiri ile pek farklı kalmıyor oynanış bakımından.Sonuçta ikisi de top oyunu ikiside aynı grafiklere sahip(neredeyse) zaten top oynarken 4k yada 8k(ki öyle değiller) karakter yada stad dizaynına odaklanmıyorsunuz.Hangisi cebinize uygun ise ona yönelin bence.Şahsi fikrim benim ise pes

2019'a kadar çok az FIFA oynamıştım, Pes çok daha güzeldi benim için. Fakat bi keresinde 2019'da arkadaşımın evinde FIFA 19 oynadım, ardından FIFA 19 aldım, hala da oynuyorum, en son 2 saat önce oynadım zaten. Oyuna ilk başladıktan 2-3 ay sonra Pes'e girdim ve "bu ne lan, bu ne kadar çöp bi mekanik" dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Pes 2013 tabikide tüm oyunlardan daha güzel, çok ayrı bi havası var, zaten her şeyi geçelim o dönem gerçekte de futbol bugüne göre çok daha iyiydi. Alex'li Fenerbahçe, Sneijder'li Galatasaray, Almeida'lı Beşiktaş falan. Zaten Messi vs Ronaldo'yu saymıyorum bile. Neymar'ın Sassulo'da olduğu, onun için "Neden hala avrupaya gitmedi?" sorusunu sıklıkla sorduğumuz zamanlar. Ayrıca bugünkü gibi ütopik dertlerimiz de yok, huzurluyuz. Zaten bi' kere daha küçüğüz, daha genciz, çocuğuz. Çocukken her şeyin keyfi farklıydı. Konuyu çok ayrı bi' yere çektim ama kısaca kazanan benim fikrimce kesinlikle FIFA. Bu arada gündüz de arkadaşlarımla pes atmak adı altında kafede FIFA 20 oynadık 2-3 saat, bence FIFA 20, FIFA 19'a göre daha hantal ama daha güzel bi' oyun. Henüz deneyimleme şansı bulamadım fakat eminim ki FIFA 21 de FIFA 20'den bi tık daha iyidir.

2019'a kadar çok az FIFA oynamıştım, Pes çok daha güzeldi benim için. Fakat bi keresinde 2019'da arkadaşımın evinde FIFA 19 oynadım, ardından FIFA 19 aldım, hala da oynuyorum, en son 2 saat önce oynadım zaten. Oyuna ilk başladıktan 2-3 ay sonra Pes'e girdim ve "bu ne lan, bu ne kadar çöp bi mekanik" dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Pes 2013 tabikide tüm oyunlardan daha güzel, çok ayrı bi havası var, zaten her şeyi geçelim o dönem gerçekte de futbol bugüne göre çok daha iyiydi. Alex'li Fenerbahçe, Sneijder'li Galatasaray, Almeida'lı Beşiktaş falan. Zaten Messi vs Ronaldo'yu saymıyorum bile. Neymar'ın Sassulo'da olduğu, onun için "Neden hala avrupaya gitmedi?" sorusunu sıklıkla sorduğumuz zamanlar. Ayrıca bugünkü gibi ütopik dertlerimiz de yok, huzurluyuz. Zaten bi' kere daha küçüğüz, daha genciz, çocuğuz. Çocukken her şeyin keyfi farklıydı. Konuyu çok ayrı bi' yere çektim ama kısaca kazanan benim fikrimce kesinlikle FIFA. Bu arada gündüz de arkadaşlarımla pes atmak adı altında kafede FIFA 20 oynadık 2-3 saat, bence FIFA 20, FIFA 19'a göre daha hantal ama daha güzel bi' oyun. Henüz deneyimleme şansı bulamadım fakat eminim ki FIFA 21 de FIFA 20'den bi tık daha iyidir.
Ben babamla birlikte oynamayi düşünüyorumda ikimizde zorlanicaz büyük ihtimal hangisi daha kolayimiza gider bide hangi oyununu önerirsiniz kolay olanin

Ben babamla birlikte oynamayi düşünüyorumda ikimizde zorlanicaz büyük ihtimal hangisi daha kolayimiza gider bide hangi oyununu önerirsiniz kolay olanin
Zorluk seviyesi olarak uçuk bir fark olduğunu düşünmemekle beraber oyumu pesten yana kullanıyorum.

Pes çok hızlıdır ve seridir. Hem markaj olarak hem atak olarak. FIFA bence daha iyidir hem yavaş oynanır hem de bana oynanması daha güzel geliyor mekanikleri falan. Çok hızlı oynanınca zevki kalmıyor oyunun. Normal futbol FIFA gibi oynanır zaten.

Pes çok hızlıdır ve seridir. Hem markaj olarak hem atak olarak. FIFA bence daha iyidir hem yavaş oynanır hem de bana oynanması daha güzel geliyor mekanikleri falan. Çok hızlı oynanınca zevki kalmıyor oyunun. Normal futbol FIFA gibi oynanır zaten.
Fifa pep'in olduğu barça misali
pes ise kontra atak oynayan jürgen klop'un liverpool misali :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri