Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Merhaba Pes mi daha iyi Fifami ayrıyetten pes 2018 nasildir çogu kişi pes 2018 almami öneriyorda
burda kavga çıkar hocam (bana göre pes daha iyi)Merhaba Pes mi daha iyi Fifami ayrıyetten pes 2018 nasildir çogu kişi pes 2018 almami öneriyorda
Ben babamla birlikte oynamayi düşünüyorumda ikimizde zorlanicaz büyük ihtimal hangisi daha kolayimiza gider bide hangi oyununu önerirsiniz kolay olanin2019'a kadar çok az FIFA oynamıştım, Pes çok daha güzeldi benim için. Fakat bi keresinde 2019'da arkadaşımın evinde FIFA 19 oynadım, ardından FIFA 19 aldım, hala da oynuyorum, en son 2 saat önce oynadım zaten. Oyuna ilk başladıktan 2-3 ay sonra Pes'e girdim ve "bu ne lan, bu ne kadar çöp bi mekanik" dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Pes 2013 tabikide tüm oyunlardan daha güzel, çok ayrı bi havası var, zaten her şeyi geçelim o dönem gerçekte de futbol bugüne göre çok daha iyiydi. Alex'li Fenerbahçe, Sneijder'li Galatasaray, Almeida'lı Beşiktaş falan. Zaten Messi vs Ronaldo'yu saymıyorum bile. Neymar'ın Sassulo'da olduğu, onun için "Neden hala avrupaya gitmedi?" sorusunu sıklıkla sorduğumuz zamanlar. Ayrıca bugünkü gibi ütopik dertlerimiz de yok, huzurluyuz. Zaten bi' kere daha küçüğüz, daha genciz, çocuğuz. Çocukken her şeyin keyfi farklıydı. Konuyu çok ayrı bi' yere çektim ama kısaca kazanan benim fikrimce kesinlikle FIFA. Bu arada gündüz de arkadaşlarımla pes atmak adı altında kafede FIFA 20 oynadık 2-3 saat, bence FIFA 20, FIFA 19'a göre daha hantal ama daha güzel bi' oyun. Henüz deneyimleme şansı bulamadım fakat eminim ki FIFA 21 de FIFA 20'den bi tık daha iyidir.
Zorluk seviyesi olarak uçuk bir fark olduğunu düşünmemekle beraber oyumu pesten yana kullanıyorum.Ben babamla birlikte oynamayi düşünüyorumda ikimizde zorlanicaz büyük ihtimal hangisi daha kolayimiza gider bide hangi oyununu önerirsiniz kolay olanin
Fifa pep'in olduğu barça misaliPes çok hızlıdır ve seridir. Hem markaj olarak hem atak olarak. FIFA bence daha iyidir hem yavaş oynanır hem de bana oynanması daha güzel geliyor mekanikleri falan. Çok hızlı oynanınca zevki kalmıyor oyunun. Normal futbol FIFA gibi oynanır zaten.