Hocam crack le oynamazsınız pes 2021 lite i bilmiyorumPes 2021 lite ücretsiz arkadaşımla lite indirirsek beraber oynayabilir miyiz
Bir de pes 2015 de falan da online var galiba onu crackli indirirsek beraber oynayabilir miyiz veya başka sürümü
Crack online oynanmıyor diye biliyorumPes 2021 lite ücretsiz arkadaşımla lite indirirsek beraber oynayabilir miyiz
Bir de pes 2015 de falan da online var galiba onu crackli indirirsek beraber oynayabilir miyiz veya başka sürümü
lite online oynayamazsınız. 2015 crackliyi bırak orjinal olsa bile oynaymaazsınız çünkü konamı bir sene sonra kapatıyor sunucularını.Pes 2021 lite ücretsiz arkadaşımla lite indirirsek beraber oynayabilir miyiz
Peki para vermeden arkadaşla dostluk maçı yapamam yani hiç bir şekilde sadec arkadaşla oynıyacamlite online oynayamazsınız. 2015 crackliyi bırak orjinal olsa bile oynaymaazsınız çünkü konamı bir sene sonra kapatıyor sunucularını.
hayır lite sürümde online maç lobileri yok zaten. Başlama vurusuna geldiğinde görürsün. Online maç lobilerine giremiyorsun.Peki para vermeden arkadaşla dostluk maçı yapamam yani hiç bir şekilde sadec arkadaşla oynıyacam
Lite sürümü için demiyorum herhangi bir pes oyununda arkadaşla dostluk maçı yapamam mıhayır lite sürümde online maç lobileri yok zaten. Başlama vurusuna geldiğinde görürsün. Online maç lobilerine giremiyorsun.
kardeşim şuanda pes 21 i satın alıp online maç lobilerinde oynamaktan baska bir yolun yok öyle bir yol olsa kimse almaz zaten. Crack falan cıktımı var mı bilmiyorum ama yasal değil pc ne virüs bulasır ve forum da da yasak crack.Lite sürümü için demiyorum herhangi bir pes oyununda arkadaşla dostluk maçı yapamam mı
Ok anladım bro teşekkürlerkardeşim şuanda pes 21 i satın alıp online maç lobilerinde oynamaktan baska bir yolun yok öyle bir yol olsa kimse almaz zaten. Crack falan cıktımı var mı bilmiyorum ama yasal değil pc ne virüs bulasır ve forum da da yasak crack.