reis bu durum düzelir mi yakın zamanda 6 taksit yapan yerler olur muPeşin fiyatına sadece vatan bilgisayar 3 taksit yapıyor bazı kartlara. Bunun dışında peşin fiyatına taksit yapan yok.
Sanmıyorum. Bence ne alabiliyorsanız taksitle alın. Ekonomi bakanına hiç belli olmaz kaldırır birden taksitleri. Şu anda bankalarda da reformlar oluyor zaten.reis bu durum düzelir mi yakın zamanda 6 taksit yapan yerler olur mu
3 taksite ek 3 taksit mevcut mu hala kankazamanında itopya falan yapıyordu 3+3 6+3 gibi şeyler hatta hala aynı ibareler sitelerinde mevcut peşin fiyata 6 taksit
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ödeme ekranında belki olabilir ama listelemede gözükmüyor eskiden listelemede de gözüküyordu artık yok.3 taksite ek 3 taksit mevcut mu hala kanka
reis sence kasımda güzel indirimler olur mu sistem alacağım kasımı bekleyeyim miödeme ekranında belki olabilir ama listelemede gözükmüyor eskiden listelemede de gözüküyordu artık yok.
Orası 6 ay taksit yapsa ne olur 15 binlik kasa 30k dan satışta.
kral ben al-sat yapıyorum kasım ayında %100 eminim geleceğine.reis sence kasımda güzel indirimler olur mu sistem alacağım kasımı bekleyeyim mi
Güncel olarak tartışılır. Rage24 Kasasını 5600 ile güncelleyince, kartı 4060'a yükseltince şu an güncel vatandaki falan sistemlerle benzer fiyatlara denk geliyor. Kampanya vs. olur olmaz orasını bilemem ama şu an 6 ay taksitle alınması isteniyorsa bir tek o var gördüğüm ve fiyatları da benzer.Orası 6 ay taksit yapsa ne olur 15 binlik kasa 30k dan satışta.
kral ben al-sat yapıyorum kasım ayında %100 eminim geleceğine.
29 Ekim için Vatan ve Itopya bir sistem çıkartacaktır (Kesin değil) artık hangi YT ile anlaşırlar orasını bilmiyorum.
11.11 için zaten banko.