Peugeot 508 vs BMW 2 Serisi Gran Coupe

neqrostami

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Başlıktaki araçlardan (en düşük 2020 model olmak üzere) arıyorum. Ancak hangisini seçeceğim konusunda net bir karar veremedim. Sportifliği ve teknolojik anlamda 508 çok hoşuma gitti. Ancak fransız araçlarına BMW'ye güvendiğim kadar güvenemiyorum. Arıza, güvenilirlik ve 2. el piyasası olarak da bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

bmw alma şansın varsa 508'e yaklaşma bile bence ikiside 2020 serisi ise tabi

Paran varsa bmw'yi tercih et. Bunun en büyük nedeni piyasasının olması ve marka algısı. Peugot 508 belki kağıt üstünde yahut gerçektende iyi bir araba olabilir ancak piyasaya bakınca BMW daha önde gelecektir.
Peugot çok güzel yol tutuyor, kullanma fırsatım oldu ancak arkası çok dar olduğu için Superb tercih etmiştim. Deneme şansın varsa bir dene kendin karar ver ben BMW'yi seçerdim.

Başlıktaki araçlardan (en düşük 2020 model olmak üzere) arıyorum. Ancak hangisini seçeceğim konusunda net bir karar veremedim. Sportifliği ve teknolojik anlamda 508 çok hoşuma gitti. Ancak fransız araçlarına BMW'ye güvendiğim kadar güvenemiyorum. Arıza, güvenilirlik ve 2. el piyasası olarak da bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.
soru mu bu ya ? xD tabi ki 508 2 serisi kağıt gibi araba

İkisine de binmiş olarak 508 GT paketi tercih ederdim. 2.16d gran coupe m sport vardı trim sesi çok fazla esneyince araba da garipti ve executive paket almazsan M SPORTTA BİLE ses sistemi vasat. Binmek için alacaksan focal li 508 gt daha iyi ama ha şu da var ünide en çok bmw ye bakıyorlardı :D tercih senin piyasa istersen bmw konfor keyif istersen 508.

Geri