Neler Yeni

Philips 65PUS8909 ve genel öneriler

techw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal
Merhaba.

35-45 bin aralığında 65 inç televizyon arayışı içindeyim. Dün mağaza gezdim ve 65PUS8909 modeli hoşuma gitti ancak internette araştırdığımda Philips televizyonlarının alınmaması gerektiği, IPS panel televizyon alınmaması gerektiği gibi yorumlar gördüm. Bu televizyon modelinde bazı kişiler ışık süzmesi sorunu yaşıyormuş ama hiç şikayeti olmayan bir kitle de var. Servis konusunda da çok şikayetler gördüm. Televizyon satın alıp elimde kalmasını istemiyorum. Genel olarak marka, model önerisinde bulunabilir misiniz?

Teşekkürler.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Merhaba.

35-45 bin aralığında 65 inç televizyon arayışı içindeyim. Dün mağaza gezdim ve 65PUS8909 modeli hoşuma gitti ancak internette araştırdığımda Philips televizyonlarının alınmaması gerektiği, IPS panel televizyon alınmaması gerektiği gibi yorumlar gördüm. Bu televizyon modelinde bazı kişiler ışık süzmesi sorunu yaşıyormuş ama hiç şikayeti olmayan bir kitle de var. Servis konusunda da çok şikayetler gördüm. Televizyon satın alıp elimde kalmasını istemiyorum. Genel olarak marka, model önerisinde bulunabilir misiniz?

Teşekkürler.
Merhabalar, 55PUS8007 Modelini 2023 Aralık ayında Amazon üzerinden 14.000₺ ye aldım.
Eksileri-
*Cihazın bir zamandan sonra Rami doluyor ve yeniden başlatmak gerekebiliyor.
*Netflix Gibi uygulamalarda tam ekran seçeneği yani 16/9 4/3 gibi ekran formatlarını seçebileceğin ayar yok. Dolayısıyla Netflixdeki (Her filim için değil) alt ve üst kısımlarda siyah bar olabiliyor. Bu durumda altta kalan siyah barda benim cihazım için beyaz ışık süzmeleri görülmesi mümkün özellikle gece izlerken.
*Philips kumandaları narin aldıktan sonraki 6. 7. ayda kumandanın sağ ve alt tuşları basmamaya zor basmayı başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bir sonraki alacağım cihaz çok yüksek ihtimalle QLED tv olacaktır. Herhangi bir showrooma gittiğinde QLED ve LED tvninin farkını görebiliyorsun. TCL QLED Tv'ler güzel ancak fiyatları led tvlere göre fark ediyor.
Tabiiki yukarda saydığım eksiler sende olacak diyemiyorum sebebi Teknoloji şans işidir.

techw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işık süzmesi gözle görülebilir ve rahatsız edici bir durumda mı? Televizyonu alalı senin de çok uzun süre olmamış ancak internette ses patlaması, ses bozulması vb. sorunlardan bahsediliyor. Tahmin ediyorum ki bunların hiçbirini yaşamadın. Genel olarak televizyondan ve IPS panelden memnun musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,010
Üyeler
163,591
Son üye
ilkayduru
Top Bottom