Photoshop 2022 Error 182

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

baykemal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Çoğu kişi gibi bende crack kullanıyorum. Geçen gün harddisk'im bozuldu. Photoshop harddisk'e kuruluydu. Çıkardım. Denetim Masası üzerinden programı sildim. Tekrar kurmaya çalıştığım zaman bu hatayı aldım. İnternetten biraz araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Sadece photoshop 2022'de olmuyor. CC 2019 denedim. Ondada aynı hatayı aldım.

, Adobe Creative Cloud masaüstü uygulamasını güncellerken Hata Kodu 128'i mi alıyorsunuz? Öyleyse Creative Cloud masaüstü uygulamasını hangi işletim sisteminde güncelliyorsunuz?

Creative Cloud masaüstü uygulamasını yeniden yüklemek için Adobe Creative Cloud masaüstü uygulamasını yüklerken alınan "Yüklenemedi" hatası bölümünde listelenen adımları kullanmanızı öneririm .

Başka sorularınız varsa lütfen bu tartışmayı güncelleyin.
denmiş adeobe forumda ve cozum olmuş

, Adobe Creative Cloud masaüstü uygulamasını güncellerken Hata Kodu 128'i mi alıyorsunuz? Öyleyse Creative Cloud masaüstü uygulamasını hangi işletim sisteminde güncelliyorsunuz?

Creative Cloud masaüstü uygulamasını yeniden yüklemek için Adobe Creative Cloud masaüstü uygulamasını yüklerken alınan "Yüklenemedi" hatası bölümünde listelenen adımları kullanmanızı öneririm .

Başka sorularınız varsa lütfen bu tartışmayı güncelleyin.
denmiş adeobe forumda ve cozum olmuş
Hocam 128 değil. Yanlış yazmışım düzelttim şimdi. 182.

Photoshop Hata Kodu 182 - YouTube. Photoshop Hata Kodu 182 setup 'un olduğu klasörün adını değiştirin sorun çözülecektir.

Photoshop Hata Kodu 182 - YouTube. Photoshop Hata Kodu 182 setup 'un olduğu klasörün adını değiştirin sorun çözülecektir.
Hala aynı.
1693343925039.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri