Neler Yeni

PHOTOSHOP PARALI OLMASI

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
adobe photoshop ve video editlemek için olan programlar paralı bildiğiniz gibi crackli de indirebilirim fakat para ödeyenlerin hakkına girmeyi istemiyorum eskiden logo tasarlayıp satardım artık hiçbirini yapmıyorum sizce ne yapmalıyım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam ne kadar etik bilmem de ileride tövbe edersiniz.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TamerKs

80+ Silver
Para yoksa photoshopta yok

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Heath Ledger

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
crack kullanmaktan başka çare yok gibi

Bura.K

80+ Silver
adobe photoshop ve video editlemek için olan programlar paralı bildiğiniz gibi crackli de indirebilirim fakat para ödeyenlerin hakkına girmeyi istemiyorum eskiden logo tasarlayıp satardım artık hiçbirini yapmıyorum sizce ne yapmalıyım
Para biriktirebilirsin. Günlük 5 TL atsan 30 günde zaten lisansı alıyorsun. Hadi 60 gün diyelim. Eğer "günde 5 TL alacak durumum yok" diyorsan ücretsiz programlara yönel. Camtasia 9 deneme sürümü var. Onu indir, editle mesela editin bittikten sonra editin videosunu bandicam ile tekrar kaydet. Diğer türlü ekranın ortasında yazı çıkıyor. Böylece ücretsiz yaparsın ama 3-5 gün sonra program açılmıyor, satın almanı istiyor.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Aylık tüm uygulamalar 187 tl gibi bir ücret.Yüksek bir ücret günümüz Türkiyesinde.O yüzden bu işten aşırı para kazanmıyosan crack ile başlamak gerek çünkü başka şansın yok.Paran olunca direkt alacaksın zaten üyelik.Ekstra avatajları vs var o yüzden tavsiye ederim.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Crack kullan ne olacak, kasma bu kadar. :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Crack kullan ama alabilecek durumun olduğunda, bu işten para kazandığında programları ücretini ödeyerek kullanmaya devam et.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Crack kullanmaya başla. Kazanmaya başlayınca alırsın bir önceki ay içinde sadaka verirsin ya da birine hediye alırsın. Birinin ihtiyacını karşılamakta var tabii. Böylesi daha iyi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Chaos Boost
Git indir ilerde alırsın.

Top Bottom