The Red Baron
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Arkadaşlar fotoğraf montajlamak için ücretsiz Photoshop programı önerebilir misiniz? Ve yeni başladım karışık bir program olmazsa sevinirim.
fotoğraf montajlamadan kastınız foto manipülasyon muArkadaşlar fotoğraf montajlamak için ücretsiz Photoshop programı önerebilir misiniz? Ve yeni başladım karışık bir program olmazsa sevinirim.
Hocam Youtube da video için kapak fotoğrafı yapıcam da , daha doğrusu işte fotoğrafa bir iki bişey ekliyecemfotoğraf montajlamadan kastınız foto manipülasyon mu
hocam o zman adobe da deneme sürümü var oradan indirin işiniz görülsün 7 günlük bi deneme süresi ancak 2 haftaya kadar çıkıyor ödeme beklerken vsHocam Youtube da video için kapak fotoğrafı yapıcam da , daha doğrusu işte fotoğrafa bir iki bişey ekliyecem
Ne kadar peki hocamhocam o zman adobe da deneme sürümü var oradan indirin işiniz görülsün 7 günlük bi deneme süresi ancak 2 haftaya kadar çıkıyor ödeme beklerken vs
Hocam bir de ödeme sistemi aylık üyelik şeklinde mi yoksa direk sahip mi oluyoruzhocam o zman adobe da deneme sürümü var oradan indirin işiniz görülsün 7 günlük bi deneme süresi ancak 2 haftaya kadar çıkıyor ödeme beklerken vs
hocam 7 günlük deneme süresi bedava ondan sonra ayda 180 tl ödemesi var öğrenciysen 106 TL'ye kadar düşüyür ki öğrenci olmasan bile öğrenci planı kullanabiliyorsun ben öğrenci değilim ancak yine 106 tl ödüyorum bi sorun olmadıNe kadar peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir de ödeme sistemi aylık üyelik şeklinde mi yoksa direk sahip mi oluyoruz