.png olarak dışa aktar.Anlamadığım şey şu arkası beyaz gri boş olan resimleri nasıl renkli arkaplanda sileriz örneğin şunu demek istiyorum
mesela bu resim arkasında renkli bişey var ama beyazlığı gözüküyor nasıl düzelteblirim?
tamamda nasıl o beyazlığı nasıl kaldıracağız arkadakine uyması lazım.png olarak dışa aktar.
tamamda nasıl o beyazlığı nasıl kaldıracağız arkadakine uyması lazım
nasıl kaldırdın ki
Katman karıştırma seçeneklerinden beyaz değeriyle oyna ve .png olarak exportla.tamamda nasıl o beyazlığı nasıl kaldıracağız arkadakine uyması lazım
ben daha önce hiç kullanmadım da yerlerini bilmiyorum hangi adımları izlemeliyimKatman karıştırma seçeneklerinden beyaz değeriyle oyna ve .png olarak exportla.
PC'de olsam fotoğraf atarım katmanlar kısmında o fotoğrafı seç oradan sağ tık -> karıştırma seçenekleri orada ilk çıkan yerde altta kaydırmalı bir yer olacak oradan yapılıyor.ben daha önce hiç kullanmadım da yerlerini bilmiyorum hangi adımları izlemeliyim
youtuberlarda yapıyorda anlamadımPC'de olsam fotoğraf atarım katmanlar kısmında o fotoğrafı seç oradan sağ tık -> karıştırma seçenekleri orada ilk çıkan yerde altta kaydırmalı bir yer olacak oradan yapılıyor.
nasıl yaptın aga
youtuberlarda yapıyorda anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yaptın aga
saol aga adamsınRemove Background from Image for Free – remove.bg
Remove image backgrounds automatically in 5 seconds with just one click. Don't spend hours manually picking pixels. Upload your photo now & see the magic.www.remove.bg