Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Shampoo Sport Şampuan 13,50 TL

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Benim saçım da hem yağlı hem kepekli hem de dökülüyor. Aylardır randevu alamıyorum dermatoloji. Bunun için hangi şampuan uygundur sizce? Clear kullanıyordum saç dökülmesine karşı ama nafile.
Klişe olacak ama dökülme büyük oranda genetik hocam, kafamıza sürüp köpürttüğümüz sonra suyla duruladığımız basit bir maddeyle dökülmeyi durdurmamız zor maalesef. Vichy Dercos Energisant kullanabilirsiniz. Her gün saçınızı yıkamayın, en fazla sıklığınız 2 günde bir olsun. Demir eksikliği ve biotin gibi vitaminlerin eksikliği saç dökebilir, dermatolojide sıra yoksa dahiliye gibi bir branştan sıra alarak kan tetkiki yaptırabilirsiniz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Benim saçım da hem yağlı hem kepekli hem de dökülüyor. Aylardır randevu alamıyorum dermatoloji. Bunun için hangi şampuan uygundur sizce? Clear kullanıyordum saç dökülmesine karşı ama nafile.
Doktor reçetesi ile bazı ilaçlar var onları kullanmalısın. Şampuan olarakta eczanede satılan Bi şampuan vardı git onu al onu kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Klişe olacak ama dökülme büyük oranda genetik hocam, kafamıza sürüp köpürttüğümüz sonra suyla duruladığımız basit bir maddeyle dökülmeyi durdurmamız zor maalesef. Vichy Dercos Energisant kullanabilirsiniz. Her gün saçınızı yıkamayın, en fazla sıklığınız 2 günde bir olsun. Demir eksikliği ve biotin gibi vitaminlerin eksikliği saç dökebilir, dermatolojide sıra yoksa dahiliye gibi bir branştan sıra alarak kan tetkiki yaptırabilirsiniz.
Anladım, teşekkürler. Çok fazla yorum yapanlar var çevremde. Yaşım genç, 19 yaşındayım 2 senedir dökülüyor. Ben de genetik olarak döküldüğünü düşünüyorum fakat akrabalarımda bu denli bir dökülme yok. Bazıları da tam tersi saçın yağlı olduğu için dökülüyor her gün yıkan diyor. Kafam karışıyor bu yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Fiyatı tuzluymuş dediğinizin. Onun yerine Bioxcin Forte önerir misiniz? Aralarında çok munzam bir fark yoksa bunu alayım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
IMG_20220610_182306.jpg

1 günde geldi
Teşekkürler @SendyGood

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Fiyatı tuzluymuş dediğinizin. Onun yerine Bioxcin Forte önerir misiniz? Aralarında çok munzam bir fark yoksa bunu alayım.
O da iyidir yıllardan beri eczanelerde en çok satılan ürün. Dökülmeniz çok yoğun değilse forte yerine düzünü alın. Forte'ye devam edip sonra bir anda başka şampuana geçince dökülme artıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
O da iyidir yıllardan beri eczanelerde en çok satılan ürün. Dökülmeniz çok yoğun değilse forte yerine düzünü alın. Forte'ye devam edip sonra bir anda başka şampuana geçince dökülme artıyor.
Kalıcı bir çözüm sunabilecek şampuan yok yani anladığım kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom