Neler Yeni

Ping nasıl azaltılır

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Oyun oynarken evdekilerin pingi takmadan hunharca tv den telefonlarından tablet ten fln video izlemesi pingimi arttırıyor ve rage geçirip duvar yumrukluyorum duvar baya kötü oldu bi alet var mı şu duvarın acısını dindirebilecek

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence boks torbası al hem zarar görmeden sinir atarsın hem vücut geliştirirsin.
(Ping azaltmak için bir cihaz var mı bilmiyorum)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence boks torbası al hem zarar görmeden sinir atarsın hem vücut geliştirirsin.
(Ping azaltmak için bir cihaz var mı bilmiyorum)
hocam ellerim acımıyor duvar strofor gibi bişey vurunca göçüyor bu yüzden kum torbası yerine ping düşüren bi alet varsa almayı tercih ederim hem duvarın %70 i boş ora biterse belki alırım

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Oyun oynarken evdekilerin pingi takmadan hunharca tv den telefonlarından tablet ten fln video izlemesi pingimi arttırıyor ve rage geçirip duvar yumrukluyorum duvar baya kötü oldu bi alet var mı şu duvarın acısını dindirebilecek
Wifi ile bağlanıyorsan kesinlikle kablo ile bağlan
Şu DNS leri gir : 1.1.1.1 ve 1.0.0.1
Google da araştır bir program var free, evdekilerin internet kullanımını Mac adreslerine göre sınırlayabilir yada tamamen bloklayabilirsin.
Bırak biraz da onlar duvarı yumruklasın :)
Senin için 2 saat aradım buldum. sonucu yaz...

Son düzenleme:

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Google da araştır bir program var free, evdekilerin internet kullanımını Mac adreslerine göre sınırlayabilir yada tamamen bloklayabilirsin.
:devilish::devilish::devilish:

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam laptopda kablo ile giriş yapabileceğim bir port yok evdekileri tamamen bloklamak istemem kavga çıkar ama yaptıklarıda açıyorlar diziyi 2 saat 1080 p veya 2k da 40-60 arası olan ping 500-1000 arası gidip geliyor teşekkür ederim önerin içinn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam altyapın kötüyse yapacak bir şey yok ne yazık ki :(
hocam eve akıllı tv geldi önceki akıllı değildi aldıran aklıma çok laf ettim annemler youtubedan bir girdiler o ızdırabı bi ben bi Allah bilir öyle yani
bütün eski dizilerini tekrardan izliyor 2 saat ve en az 150 bölüm önümde rage geçirecek aylarım hatta yıllarım var

firatbey

80+ Silver
hocam laptopda kablo ile giriş yapabileceğim bir port yok evdekileri tamamen bloklamak istemem kavga çıkar ama yaptıklarıda açıyorlar diziyi 2 saat 1080 p veya 2k da 40-60 arası olan ping 500-1000 arası gidip geliyor teşekkür ederim önerin içinn

hocam eve akıllı tv geldi önceki akıllı değildi aldıran aklıma çok laf ettim annemler youtubedan bir girdiler o ızdırabı bi ben bi Allah bilir öyle yani
bütün eski dizilerini tekrardan izliyor 2 saat ve en az 150 bölüm önümde rage geçirecek aylarım hatta yıllarım var

Cidden tam rage geçirilecek bir olay. 1 sene önce evde ''Tivibu'' vardı oradan bir film veya youtube'dan bir video açılınca 80-90 olan ping bir anda 500-1000'e bile çıkıyordu. Allah yardımcın olsun ne diyeyim :(

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Cidden tam rage geçirilecek bir olay. 1 sene önce evde ''Tivibu'' vardı oradan bir film veya youtube'dan bir video açılınca 80-90 olan ping bir anda 500-1000'e bile çıkıyordu. Allah yardımcın olsun ne diyeyim :(
teşekkürler hocam kendime internet almayı çok düşündüm ama baya pahalı ve yetmez diye düşündüm mobil verim 140 ping turkcell onla hiç giremiyorum 14 upload 0.5-0.6 upload alıyorum ve 2 yıl kontrat var ben bi ödemeyi düşündüm ek internet çeksem o zamana kadar aynı fiyata gelicek saçma durumlar bence

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

Senin yaptığını bilmeyecekler ki. ayrıca önceki yoruma video ekledim bi bak. DNS yi değiştirdin mi? Dünyadaki en hızlı DNS şu an...

Top Bottom