PingPlotter Sonuçlarımı Yorumlayabilir Misiniz

cLawn

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Valorantta sürekli lag tarzı bir hata alıyodum ama sebebini anlamıyodum. Mesela 3 e bastıktan sonra bıçağa geçer bende 3 e tıklamaya devam ettikten sonra bıçak animasyonu her seferinde geliyordu hareket ettiğim bende gözüküyordu garip bir şekilde ama aslında hareket etmiyordum. Bende PingPlotter denemeye karar verdim. Sonuçlar böyle bilgisi olan bir sıkıntı olup olmadığını söylerse sevinirim.

Ekler

• pingplotte.png
    pingplotte.png
    95 KB · Hit: 32
Valorantta sürekli lag tarzı bir hata alıyodum ama sebebini anlamıyodum. Mesela 3 e bastıktan sonra bıçağa geçer bende 3 e tıklamaya devam ettikten sonra bıçak animasyonu her seferinde geliyordu hareket ettiğim bende gözüküyordu garip bir şekilde ama aslında hareket etmiyordum. Bende PingPlotter denemeye karar verdim. Sonuçlar böyle bilgisi olan bir sıkıntı olup olmadığını söylerse sevinirim.
Testteki IP adresini neden gizledin? PingPlotter testlerini okumak icin gerekiyor.

Ama genel olarak bakarsak belli birkac hopta cok fazla paket kaybi var:

1. hop, genelde ISP'nin yerel sizin IP'nizdir. Yuzde 55 kayip demek buyuk sorun demek.

3. hop da yine ISP'niz ile alakali olur ve onda da yuzde 57 kayip var.

5. hopta artik ISP'den cikmaya hazirlanir ve burada da yuzde 65 paket kaybi var.

6. hopta artik ISP'den cikar ve yurt disina gecis yapar. Burada da yuzde 2 kayip var.

Ping degerleriniz ise harika.

Kisaca ISP tarafindan packet loss var.

netspeed kullanıyorum son 10 gündür bende de var aynı sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,835
Üyeler
186,799
Son üye
KILINÇ