bu adımları takip et ama güvenli başlatma. Orda karşına sistemi geri yükle var bugün ayın 11 i. 11 ine en yakın tarihi seç ve yükle düzelir.Alıntıyı görüntüle"Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor. PIN'inizi tekrar ayarlamak için tıklayın." Arkadaşlar lütfen yardım edin heryeri araştırdım bulamadım pini ayarlaya tıklıyorumhiçbirşey olmuyor.
Bu arada f8 basınca hiçbirşey olmuyor shift e basılı tutarak yeniden baslattkm mavi menüye geldimWindows 10 Güvenli Modda Başlatma
Windows 10 güvenli modda başlatma ile Windows 10'un sadece gerekli olan asgari uygulamalar ve sürücülerle başlamasını sağlayabilir ve sorunlu uygulama ya da sürücüyü tespit ederek onarmayı deneyebilirsiniz.www.serhatakinci.com
bu adımları takip et ama güvenli başlatma. Orda karşına sistemi geri yükle var bugün ayın 11 i. 11 ine en yakın tarihi seç ve yükle düzelir.
tamam oradan sistemi geri yükleme seçeneğine gel ve geri yükle.Ssd deki bilgiler gidermi windows ssd ye kurulu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada f8 basınca hiçbirşey olmuyor shift e basılı tutarak yeniden baslattkm mavi menüye geldim
en yakın tarih ne varsa onu seç misal tam bir ay önce 11.11 de gözüküyor. 11.11 ile 11.12 arası tüm bilgiler gider kalanı silnime.ztamam oradan sistemi geri yükleme seçeneğine gel ve geri yükle.
tamam oradan sistemi geri yükleme seçeneğine gel ve geri yükle.
en yakın tarih ne varsa onu seç misal tam bir ay önce 11.11 de gözüküyor. 11.11 ile 11.12 arası tüm bilgiler gider kalanı silnime.z
Eposta şifresi istiyor giriyorum şifreyi parola yanlis diyor kabul etmiyor şifre doğrutamam oradan sistemi geri yükleme seçeneğine gel ve geri yükle.
en yakın tarih ne varsa onu seç misal tam bir ay önce 11.11 de gözüküyor. 11.11 ile 11.12 arası tüm bilgiler gider kalanı silnime.z
Hocam çözümünü bulamazsanız yakınınızda bir mahalle bilgisayarcı falan varsa götürün hallederler diye düşünüyorum.Eposta şifresi istiyor giriyorum şifreyi parola yanlis diyor kabul etmiyor şifre doğru