Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Piranha 1080P Full HD Pc Kamera 55 TL🔥

Aldım stok yok diye 2 hafta bekletip iptal ettiler ikinci kez aldım mikrofonu bozuk çıktı gidiş geliş ürün fiyatının yarısına gelince iade/değişim ile uğraşmak istemedim 1080p ama 3 mp elimde microsoft microsoft lifecam hd-5000 var 720p olmasına rağmen görüntü bin kat daha iyi 55 liraya bedava ama 1080p diye beklentiye girmeyin görüntü çamur
Şuan hazırlanıyor kısmında bakalım konuyu güncellerim,teşekkürler bilgilendirme için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi mağazalarında satılıyor mu bizim sokakta var gratis ordan alırım
Bilmiyorum maalesef ama tahminimce yoktur.

hocam üstteki videodaki gibi değil mi ? üstteki baya iyi gösteriyor
kendım bızzat test ettım gercekten camur gıbı ve fps düşük. mıkrofonu kullnmak ıstedım oyun ıcınde konusmak ıcın sankı arkamda uçak kalkıyor o derece

Konu için teşekkürler mağazadan ücretsiz teslimat seçeneğiyle aldım. Bir beklentim yok. Kenarda dursun, lazım olur illa ki.

arkadaslar 55 liraya bu kaliteyi bulabileceğinizi düşünmüyorum, ben bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçası, sadece oda ışığım ve monitörün ışığı var ve kalite bu. ortalama bir twitch yayıncısı bile kullanabilir bunu, kötü yorum yapanlara farklı kamera gitmiş sanırım

mikrofon kalitesini konuşmayacağım çünkü ortada mikrofon var ama yok :D

Ekler

• 1674839231374.png
    1674839231374.png
    1.4 MB · Hit: 104
  • 1674839276975.png
    1674839276975.png
    194.6 KB · Hit: 104
arkadaslar 55 liraya bu kaliteyi bulabileceğinizi düşünmüyorum, ben bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçası, sadece oda ışığım ve monitörün ışığı var ve kalite bu. ortalama bir twitch yayıncısı bile kullanabilir bunu, kötü yorum yapanlara farklı kamera gitmiş sanırım

mikrofon kalitesini konuşmayacağım çünkü ortada mikrofon var ama yok :D
Bana da dün geldi cidden normal ışıklı bir ortamda 55tl olarak harika bir performansı var.

Ya benim kamera 4. günün sonunda bozuldu. Usb aygıtı tanınmadı deyip duruyor ve görüntü gelmiyor. 55 liraya anca bu kadarmış demek.:LOL:

Başka usb portlara takıp dener misin, bende sorunsuz çalışıyor.
Hepsinde denedim, sonuç aynı. Zaten ilk kurduğumda mikrofonu şiddetli bir cızırtı haricinde ses vermiyordu; yani sesimi bağırsam bile duyamıyordum bile. Kabloyu biraz bastırdığımda 1, 2 dakika görüntü alabiliyorum , sonra sarı yeşil çizgiler çıkıyor kamera ekranında ve komple görüntü vermiyor.

Arkadaşlar kamera geldi, mikrofonu ve kamerası çalışmakta. Kamerası doğru ışıkta yeterli. DC üzerinden yayında 1080p veriyor. Yakalama hızı yeterli. Mikrofonu sadece sesinizi iletmek için yeterli.

Hatay soslu durum fiyatı baya iyi fiyat.

Bende aldim goruntusu gayet yeterli bu fiyata bedava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,263
Üyeler
173,339
Son üye
Pippin
Geri