Neler Yeni

Yardım Pişmanlık olan telefon

Temple!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak şan
Beyler hernekadar redmi note 8 pro yu övselerde bir kaç ay sonra satmak için ter dökecekler arkadaşlarım 3 kardeş üçüde aynı anda pubg için note 8 pro aldılar ve 8 ay filan geçti şuan max 55 fps alıyorlar telefon ısınınca şaejları 40 35 altı olunca 48 50 fps gördüklerini drop girdiklerini söylüyorlar Bende haftaya alacaktım fakat vazgeçtim zaten bir kaç yerde de görümştüm fiyatı ucuz diye alınablr ama 1 sne sonra sıkıntı net yaşarsınız ama şarj konusu filan çok iyi şuan hepsi üzgün ve satacaklar xioami mi 10t filan alcak aralarından biri öyle şşe

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
20 FPS PUBG Mobile oynayan bne

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oyun için Oppo , İphone , İpad , Asus kullanın.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Beyler hernekadar redmi note 8 pro yu övselerde bir kaç ay sonra satmak için ter dökecekler arkadaşlarım 3 kardeş üçüde aynı anda PUBG için note 8 pro aldılar ve 8 ay filan geçti şuan max 55 fps alıyorlar telefon ısınınca şaejları 40 35 altı olunca 48 50 fps gördüklerini drop girdiklerini söylüyorlar Bende haftaya alacaktım fakat vazgeçtim zaten bir kaç yerde de görümştüm fiyatı ucuz diye alınablr ama 1 sne sonra sıkıntı net yaşarsınız ama şarj konusu filan çok iyi şuan hepsi üzgün ve satacaklar xioami mi 10t filan alcak aralarından biri öyle şşe
Valla ben de Redmi Note 8 var cayır cayır pek bir sıkıntısı yok ama yeni Android+MIUI güncellemesi ve telefonun 14 ay kullanmamdan dolayı bu seneden sonra sıkıntı yaşamaya başlarım muhtemelen.

Temple!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak şan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben de Redmi Note 8 var cayır cayır pek bir sıkıntısı yok ama yeni Android+MIUI güncellemesi ve telefonun 14 ay kullanmamdan dolayı bu seneden sonra sıkıntı yaşamaya başlarım muhtemelen.
Aynen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,436
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano
Top Bottom