PC almaya karar verdim pivot özellikli monitör önerisi verirmisiniz fiyatı 6 bin TLyi geçmeyecek şekilde şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim hocamAOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel ürünmüş önerdikleriniz teşekkür ederim hocamLENOVO G24-20 23.8'' 165Hz 0,5MS(MPRT) FreeSync™ Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LENOVO G24-20 23.8'' 165Hz 0,5MS(MPRT) FreeSync™ Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pivot özelliği hakkında bir ibare göremedim lenovo'da !Teşekkür ederim Lenovo kafamda ve bütçeme gayet uygun
Attigim AOC modellerinden birisini alın, Lenovo'ya göre daha üstün modeller ikiside.Teşekkür ederim Lenovo kafamda ve bütçeme gayet uygun
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam aoc ye bakıcam ama pivot özellikli monitör öneriniz varsa açığımPivot özelliği hakkında bir ibare göremedim lenovo'da
Peki hocam aoc ye yoğunlaşırımAttigim AOC modellerinden birisini alın, Lenovo'ya göre daha üstün modeller ikiside.
AOC modelleri iyidir. Bir de Vatan da LG modeli var 5.2 k ...Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam aoc ye bakıcam ama pivot özellikli monitör öneriniz varsa açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam aoc ye yoğunlaşırım
Hocam fiyat ve monitör süper teşekkür ederim LG nin televizyonunu kullandım 8 yıl mükemmel görüntü kalitesi varAOÇ modelleri iyidir. Bir de Vatan da LG modeli var 5.2 k ...
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com