Neler Yeni

Android Pixel Experience nasıl yüklenir?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Selam arkadaşlar xiaomi poco x3 pro telefonuma Pixel experience'in stable sürümünü yüklemek istiyorum lakin rom atmaya dair hiçbir şey bilmiyorum bilen arkadaşlar aşamalı ve anlaşılabilir şekilde nasıl yükleyip nasıl kuracağımı anlatabilir mi?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arkadaş bilgisayar kullanmadan yapıyor benim sd kartım yok.
PC varsa twrp yükleyip telefona sonra rom atabilirsin SD karta gerek yok

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
PC varsa twrp yükleyip telefona sonra rom atabilirsin SD karta gerek yok

Burada twrp başlığı altında yazanları yapmam yeterli mi yani? Nasıl yapacağıma dair hiçbir fikrim olmadığı için konu açmıştım yardımcı olabilirseniz adım adım çok iyi olur.

Burada twrp başlığı altında yazanları yapmam yeterli mi yani? Nasıl yapacağıma dair hiçbir fikrim olmadığı için konu açmıştım yardımcı olabilirseniz adım adım çok iyi olur.
İlk video'da zaten twrp üzerinden yapıyor romu sende aynısını yapicaksin hocam cihazın poco dilersen attığım foruma yaz orada sana daha detaylı bilgi verirler

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
İlk video'da zaten twrp üzerinden yapıyor romu sende aynısını yapicaksin hocam cihazın poco dilersen attığım foruma yaz orada sana daha detaylı bilgi verirler
Sanırım anladım hocam öncelikle bootloader kilidini açıp usb debuggingi de aktif edip twrpyi cihazıma kuracağım ardından yüklediğim pixel Experience zipini pc üzerinden telefonda gözüken twrp klasörüne atıp kurma işlemini yapacağım doğru mudur

Top Bottom