Neler Yeni

Pixel Experience Rom'u kurarsam IMEI silinir mi?

Elimde Redmi 9 cihazım var ama IMEI başkasının telefonundan. Ben pixel experience rom kurmak istiyorum. Şuan benim en çok sevdiğim rom bu oldu. Tabi kaygılarım da var. Bu telefona bu romu kurarsam eğer içindeki imei falan gider mi?

Bide pixel experience önermem diyenler olacaksa pixel experience alternatifi hangi romu kurayım?

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
telefonuna dirençlimi yoksa dirençsiz mi imei atılmış ilk onu öğren dirençsiz imei ise bir şey olmaz ve zaten twrp e ya orangefox üzerinden efs yedeği alıp imei ni de güvene al her zaman belki bir gün çalınır falan

• Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonuna dirençlimi yoksa dirençsiz mi imei atılmış ilk onu öğren dirençsiz imei ise bir şey olmaz ve zaten twrp e ya orangefox üzerinden efs yedeği alıp imei ni de güvene al her zaman belki bir gün çalınır falan
rom atmadan önce yedeği alicam zaten ne olur ne olmaz. ben imeinin direnç olup olmadığını nerden bakicam?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Elimde Redmi 9 cihazım var ama IMEI başkasının telefonundan. Ben pixel experience rom kurmak istiyorum. Şuan benim en çok sevdiğim rom bu oldu. Tabi kaygılarım da var. Bu telefona bu romu kurarsam eğer içindeki imei falan gider mi?

Bide pixel experience önermem diyenler olacaksa pixel experience alternatifi hangi romu kurayım?
Bazısı Vendor'u vs. degiştiriyor (ihtiyaç varsa bazı donanımların çalışması için içine kendi vendorlarını koyanlar var). Fakat Stock ROM siliyor atılan IMEI'yı. Silinme ihtimali var yine.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazısı Vendor'u vs. degiştiriyor (ihtiyaç varsa bazı donanımların çalışması için içine kendi vendorlarını koyanlar var). Fakat Stock ROM siliyor atılan IMEI'yı. Silinme ihtimali var yine
Bu şuan kullandığım miui stock romun yedeğini almak daha mantıklı dimi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom