Oc ile halledilir.Ki darboğaz yapar.
Silikon kalitesinin iyi geleceği ne malum.Oc ile halledilir.
bu sistemi 3 gün önce 12 bine sipariş verdimStokta olan tek düzgün PC bu önermem bu fiyata ama yapacak bir şey yokPC HOCASI-GG30 / INTEL i5-10400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG30 oyuncu bilgisayarı güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ki darboğaz yapar.
Çıktığı zaman 9700TL civarıydıbu sistemi 3 gün önce 12 bine sipariş verdim
dart1 de 10 bine çıkmıştı da sistem ilk çıktığı zaman almak zor 2 3 ay mining yapıp maliyeti düşürmeyi düşünüyorumÇıktığı zaman 9700TL civarıydı
Stok halde kullansa bile aşırı bir darboğaz yok. İşlemciyi ilerde günceller.Silikon kalitesinin iyi geleceği ne malum.
%30 35'e varan darboğaz oluyor.Stok halde kullansa bile aşırı bir darboğaz yok. İşlemciyi ilerde günceller.
Çok iyiymiş.bu sistemi 3 gün önce 12 bine sipariş verdim
hocam açıkcası mantıklı konuşuyorsunuz ama yükseltme işleriyle uğraşmak istemiyorumStok halde kullansa bile aşırı bir darboğaz yok. İşlemciyi ilerde günceller.
alırken çok kararsız kaldım beklesem mi diye ama piyasaya güvenemedim ne zaman düzeleceği belli olmazÇok iyiymiş.