Piyasadan anlıyan yardımcı olsun

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1175000
passat impression 21503 - ( 21K) kilometrede antresit gri sadece lastikleri biraz kötü ve arabayı daha yeni aldım zam olucak dediler ;
hata boya yok arkada 1 kadın sürücü ışıklarda vurmus orda boyasız göçük düzeltme var ve arka plastik aksam değişmiş 20k işçilik ile 44k tramer var
1.175.000 e aldım ekspertiz ile yaklasık masraf cart curt 1milyon 185 e geldi piyasa göre nasıl ? içine ucuz neler yapılabilir anlayan varmı
sanroof felan yok
vites topuzu silikon kılıflı
özel app plaka

Araç hangi motor?

Bence fiyatı normalin bir tık altında. Yani 1.250 civarı piyasası var bence.
Araca yapabileceğin pek ucuz bir şey yok. Ama bütçe çıkarım dersen mallory jant , led far stop , dijital klima , büyük ekran , r body kit ile arabanı on numara yapabilirsin.

Araca yapabileceğin pek ucuz bir şey yok. Ama bütçe çıkarım dersen mallory jant , led far stop , dijital klima , büyük ekran , r body kit ile arabanı on numara yapabilirsin.
Reis bu mallorye benzeyen bu impression sanırım orta paket bunun en üst pakedinin jantıda mevcut

Reis bu mallorye benzeyen bu impression sanırım orta paket bunun en üst pakedinin jantıda mevcut
Malloryi yakıştırdığım için yazdım. R line jantı da koyabilirsin araba 2 tık öne çıkar. Çok daha güzel durur

Geri