Yardım PLATSTATION STORE TAKSİT İMKANI

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhaba. Playstation üzerinden Plus aboneliği ve bir kaç oyun almak istiyorum yakın zamanda alım gerçekleştirirken taksitlendirme yapan veya yapabilen oldu mu? Örn yıllık abonelik 3.600₺ ben bunu taksitle ödeyebiliyor muyum? Kartımdan tekde çekilmesini istemiyorum çünkü. Yada oyun satın alırken de aynı şekilde taksit imkanı var mıdır? Yok ise taksitle birlikte nasıl alım gerçekleştirebilirim

Merhaba. Playstation üzerinden Plus aboneliği ve bir kaç oyun almak istiyorum yakın zamanda alım gerçekleştirirken taksitlendirme yapan veya yapabilen oldu mu? Örn yıllık abonelik 3.600₺ ben bunu taksitle ödeyebiliyor muyum? Kartımdan tekde çekilmesini istemiyorum çünkü. Yada oyun satın alırken de aynı şekilde taksit imkanı var mıdır? Yok ise taksitle birlikte nasıl alım gerçekleştirebilirim

Taksit imkanı yok. Kartın dijital ürün satın alımlarına ayrıca taksit imkanı veren bir kampanyası varsa olabilir.

İnternet sitesi araştırmalarında Playstation için 3 taksit imkanı gözükmekteydi o yüzden sormak istedim. Peki oyunları en azından taksitli olarak alma imkanım var mı? (Sadece dijital)

İnternet sitesi araştırmalarında Playstation için 3 taksit imkanı gözükmekteydi o yüzden sormak istedim. Peki oyunları en azından taksitli olarak alma imkanım var mı? (Sadece dijital)

O dediğiniz şu şekilde olur. Örneğin kredi kartınız yaptığınız tek çekimi kendi avantajı sayesinde taksitlendirebilir. Ben Vakıfbank Like Kart kullanıyorum. Sağlık harcamalarına üç taksit, elektronik harcamalara 2 taksit yapıyordu bir aralar. Şimdi yapmıyor.

Yürürlükteki mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamalar, yemek, gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart ve hediye çeki gibi somut mal veya hizmet içermeyen ürünlere ilişkin alışverişlerde taksit uygulanamamaktadır.

Dolayısıyla taksit işi zor.

Geri